Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A maradj talpon tv-s vetélkedő...

A maradj talpon tv-s vetélkedőben miért nem valódi emberek játszanak?

Figyelt kérdés

Olyan jó lenne már egy igazi, gondolkodós vetélkedőt nézni, ahol tényleg az eszes, művelt VALÓDI emberek mérik össze a tudásukat. Nem színészek

Én 15 évesen is a szüleimmel végig röhögtük, mert elvileg én akkor már megnyertem volna..

Most, 24 évesen sem gondolom másképp. Basszus. töriórán ugyanez megy amikor világtörténelmet veszünk csak megadott betűk nélkül.

melyik uralkodónk született épp 300 éve? volt a kérdés.

M_RI_A T_R_Z_A

Ezt még kérdés nélkül is ki lehet találni :D

Komolyan nem értem.

Ha már színész legalább legyen normális. Miért kell ennyire lebutítani?

Általánosban talán 8. osztályban az volt a szórakozás, hogy töriórán ezt nézegettük a tanárral youtube-ról. Mindig megállította és aki tudta a megfejtést jelentkezett.

A fél osztály mindig tudta. A tanár meg se lepődött, ős is végigröhögte kábé.

2020. okt. 27. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert a csatorna nem bízza a véletlenre .
2020. okt. 27. 18:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez oké, soha senki nem nyer semmit, ez mind meg van játszva, különben hetente lenne 5-25 milliós kiadásuk :D
2020. okt. 27. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik orvos kollégám jatszott benne. Nem színész,jó fej srác. Egyszerű kérdésen bukott ki,azt mondta egyszerűen lefagyott.. ciki,de nem jutott eszébe semmi,talán a lámpaláz.
2020. okt. 27. 18:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Érdekes. Mtv-nél dolgozó ismerősöm mondta, hogy hagyjam az egészet, csak játék. Lehet jelentkezni, de úgyis azt írják, hogy minden hely betelt.
2020. okt. 27. 18:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Pedig tényleg játszott. A komplett cserkészcsapat aminek tagja volt. Kb.nézte az egész klinika. :)
2020. okt. 27. 19:39
 6/6 anonim ***** válasza:
mert a műemberek olcsóbbak
2020. okt. 27. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!