Milyen régi tv műsorokra emlékeztek?
Figyelt kérdés
2020. szept. 28. 12:18
11/19 anonim válasza:
Kérdező, azt én is néztem. :D
Meg régen a viva tv-n: Szexi vagy nem?, Club Rotation, Táncreakció
4-es válaszoló vagyok
12/19 anonim válasza:
Futrinka utca. És még csak 1 tv csatorna volt, adás is csak hétfőn és pénteken este.
13/19 A kérdező kommentje:
Persze...
2020. okt. 3. 01:46
14/19 anonim válasza:
DR. Bubó, Frakk, Mekk mester, Mazsola, Telepódium, Heti hetes, Legyen ön is milliomos, Delta. Emlékezési sorrendben. :)
15/19 anonim válasza:
Walt Disney bemutatja: Balu kapitány, Chip&Dale, Micimackó legújabb kalandjai, A kis hableány...
A legkisebb ugrifüles, Teletabi, Szippancsok, Pizsamás banánok, Állatkert a hátizsákban, A bolygó kapitánya, Power Ragers
Kölyökklub
16/19 A kérdező kommentje:
Melyik volt az az ifjúsági sorozat, ami gimiben játszódott és vasárnaponként 17óra körül volt, előtte mesék voltak?
2020. okt. 3. 11:22
17/19 anonim válasza:
#13/16 Kérdező. Persze. 1957-től volt tv-nk. Még 1980-ban is csak 2 magyar tv csatorna volt.
18/19 anonim válasza:
És tényleg 57-től csak hétfőn és pénteken volt adás? Meet később meg pont csak hétfőn nem volt.
19/19 anonim válasza:
Anettka, Popdaráló, Maradj talpon!, Bagi-Nacsa show
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!