Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen régi tv műsorokra...

Milyen régi tv műsorokra emlékeztek?

Figyelt kérdés
2020. szept. 28. 12:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
Játék határok nélkül. A klasszikusra is ami a 90-es években ment, meg a 2014 körüli utánzatra.
2020. szept. 28. 12:23
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem írom le, mert kiderül, hogy hány éves vagyok :-/
2020. szept. 28. 12:36
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Parabola, Táncdalfesztivál, Ki mit tud? Egymillió fontos hangjegy, Delta, A hét, Panoráma, Telepódium, Ki miben tudós? Családi kör, Jogi esetek, Kék fény, Szép álmokat, gyerekek!, Unokáink is látni fogják, Unokáink sem fogják látni, A hét műtárgya, Vers mindenkinek stb.
2020. szept. 28. 12:59
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Activity, Ki vagyok én?, A leggyengébb láncszem, a legelső változatú Áll az alku!, Legyen Ön is milliomos!, Szerencsekerék, Szerelem első látásra
2020. szept. 28. 14:40
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Cimbora,Pulzus,Zseb Tv,Kuckó,Szeszélyes évszakok,Családi kör,Kékfény,Szerencsekerék,Zsákbamacska
2020. szept. 28. 15:52
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
#3: Szeva kortárs!
2020. szept. 28. 16:21
 7/19 A kérdező kommentje:
Hárman párban-ra valaki?
2020. szept. 28. 17:02
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

A filmre gondolsz, azokat én nem írtam, csak tévéműsorokat.

Tudom, ezt így buta, de csak az ilyen-olyan, több éven át menő saját gyártású műsorokat vettem.

Rajzfilmek, tévéjátékok, tévéfilmek, színházi közvetítések megszámlálhatatlan mennyiségben voltak.

Néhány legendássá vált: A Tenkes kapitánya, Bors Máté, Egy óra múlva itt vagyok, Őrjárat az égen, A tavasz 17 pillanata, A négy páncélos és a kutya, Onedin család, Hosszú forró nyár, Parasztok, Forsyte-saga, Az angyal, csendőr filmek…

2020. szept. 28. 17:11
 9/19 anonim válasza:
100%
Riporter kerestetik, Lehet egy kérdéssel több?, Most mutasd meg!, Fórum, Delta, Ablak, 12 Szék, Csak ülök és mesélek..., Telefere - Tóksó, Telesport, Van Benne Valami, Kapcsoltam, Teleráma, Parabola, Szuperbola, Telepódium, A TV2 Kabarészínháza, Elmebajnokság, Melyiket a 3 közül?, Legyen a vendégem!, Hétvége, Autó2, Nap Kelte, Esti Egyenleg, Szerencsekerék, Mindent vagy Semmit!, Szomszédok, Panoráma, Kerékbár, Leg-leg-leg..., Ki marad a végén?, Ki vagyok én?, Esti Broadway, 100-ból 1, Uborka, Hír3, Jó reggelt Magyarország!, Jó estét Magyarország!, Aktuális, Záróra, Hírháttér, Rögtön jövök!, Szeszélyes évszakok, Friderikusz Szubjektív, Az én mozim, A hét, A szólás szabadsága, Heti Hetes, Az Este, Repülj most!, Hoztam egy milliót!, Gyerekszáj, Legyen Ön is milliomos!, Multimilliomos - Most vagy soha!, Fort Boyard - Az Erőd, Az ország tesztje, Pókerarc, Egy a 100 ellen, Áll az alku, Párbaj, Az örökös, Maradj talpon!, ÁtVágó ...
2020. szept. 28. 17:49
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Idesüss, Fürkész, Zseb-tévé, Csepü, lapu, gongyola, TTT, Ász, Panoráma, Parabola, Szuperbola, Szombat esti filmkoktél, Menő manó, Cimbora, stb.
2020. szept. 28. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!