Tv2 régi műsor emlékezte?
Figyelt kérdés
Egy szigeten egy várba játszottak és kulcsokat kellett keresni ami kinyitotta szelencét.2011. márc. 23. 21:35
1/6 anonim válasza:
Borzalmas baromság volt, egy kis tőrpe is volt benne, külföldi tv bőllopták.
2/6 anonim válasza:
hú erre én is emlékszem!!! én bírtam ezt a hülyeséget...
A címe: Fort Boyard - Az erőd.
Demcsák Zsuzsa volt műsorvezető meg asszem talán Vizy András, de ez nem biztos.
3/6 anonim válasza:
a kedvencem volt, kár hogy megszüntették :(
4/6 anonim válasza:
Énis imáádtam, remélem újra lesz valamilyen úton módon:D:D
5/6 anonim válasza:
Én szerettem :D
Így visszagondolva elég gagyi volt (főleg az a kalóz vagy ki, aki egy régi ismert színész volt) és olyan furán beszélt, de a legjobb az volt mikor tigriseket (vagy oroszlánokat?) engedtek be egy ketrec szerűségbe, ahol időre kellett egy feladatot megcsinálni. Valami pénzeke hurcolászni.
Meg mikor ilyen undorító trutyikban kellett kutakodni, meg kígyók közé befeküdni :D Így visszagondolva kb "mentsetek ki celeb vagyok" feladatok voltak.
6/6 td95 válasza:
Szerintem nagyon jó volt a Fort Boyard... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!