Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyek a legidiótább, és...

Melyek a legidiótább, és legértelmetlenebb reklámok?

Figyelt kérdés
2008. nov. 27. 13:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%
nekem a mostani kedvencem a csokiemberes axe, az valami hatalmas ötlet, ahogy a sok fittnesz-gebe feltapad az ablakra :D
2008. nov. 28. 15:56
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
Minden reklám idióta(kivéve a Dr.House ajánlók, azok nagyon ütősekXD). De a legrosszabb: a Top Shop reklámok! Hihetetlen hogy órákon át ragozzák UGYAN AZT és senki nem dobja ki a TV-t az ablakon közben...xD
2008. nov. 28. 16:05
 13/21 anonim ***** válasza:
81%
A kérdező szerintem kivételesen nem a jókat kérdezte :-)
2008. nov. 28. 17:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én utálom a Perwollos reklámokat (Perwoll black magic). Ne mondja már nekem hogy valaki mosóporral a táskájában jár /moziba, táncolni, stb./.

A másik amitől kitör a frász az a méhpempős sampon....

2008. nov. 28. 18:50
 15/21 anonim ***** válasza:
79%
Én minde ünnep előtt a Bud Spencerés Terence Hill filmek beharangozó reklámaitól kapok frászt!Úgy nyomatják óránként,napokon át,mintha valami újdonság lenne,és felhőtlen szórakozás az egész családnak!Én már a beharangozóit is unom,nemhogy a filmeket!
2008. nov. 29. 11:21
 16/21 anonim válasza:
100%
a váladékreklámokat utálom és persze,hogy amikor kajálok azt adják
2008. dec. 1. 19:41
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Az idióta és totál röhejes AUTÓREKLÁMOK,ahol már mindenről szól a dolog,csak a kocsiról nem és mást sem tudnak,csak "burkoltan" fikázni a többi gyártót (lást.Peugeot,Renault reklámok)!

Meg persze a nagy magyar Geszti-féle szánalom "koncepciós" videóhírdetések:Szőke kapitány,Erste állatorvosi rendelések,Rúzsa meg a kampóorrú Robin...(...)

2008. dec. 1. 20:03
 18/21 anonim válasza:
100%
Én a K&H reklámokat gyűlölöm már nagyon, a zenéjét is, meg a nő hangját, aki beszél. Meg a többi hitelreklám, bekapcsolom a teletextet és nem tudom elolvasni rendesen a műsort, mert állandóan ott van a hirdetés. (csak ha lenyomom a hold gombot)
2008. dec. 4. 10:01
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
És ha valaki köhög mit kell mondani? - Robitussin... Az agyamra megy!
2008. dec. 4. 21:01
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Hüvelygomba, meg a raiffeisennek volt régen a "pappappappa" meg a "stipistopistipistopi", ezek a különösen felháborítóan primitívek és idegesítőek, de a nagyrészük ugyanaz. Ja és az se volt semmi a hogy a Rubophennek kb 6-7 évig ment ugyanaz a reklámja nap mint nap...
2008. dec. 13. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!