Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki nyeri a Megasztárt és miért?

Ki nyeri a Megasztárt és miért?

Figyelt kérdés
Szerintem Vikrtor a legjobb bár Dávid élvezi a legjobban a zenét. Remélem a Lüszi kiesik.
2008. nov. 23. 23:09
1 2
 11/14 anonim válasza:
68%

hogy írhattok ilyeneket? talán ti jobban tudtok énekelni kimernétek állni annyi ember elé? szerintem nincs jogotok úgy megítélni valakit akit nem ismertek

amúgy én viktornak drukkolok

2008. nov. 28. 23:44
 12/14 anonim ***** válasza:
66%
Én azt szeretném, hogy Viktor nyerje, de sztem nem ő fogja, épp azért, mert a Linda a tesója, és akkor mindenki bundára gondolna, pedig tehetséges, Lüszi meg még ma induljon haza!!!!!!!
2008. nov. 29. 21:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én remélem, hogy Viktor nyeri. Mert benne van lehetőség és látok benne fantáziát.

És tényleg a kapcsolat-koncert előtt ki lépjen fel? Hát mostmár csak ő való oda.

Lüszi ma, vagyis tegnap kiesett XDD

Ki van még... Krisztián jól énekel, de nem tudnám elképzelni mint megasztárt. Nagyon nem akarom, hogy ő nyerje. Dávid is nagyon jó, de egy színházba. Megintcsak nem potenciális megasztár jelölt. Viktor szerintem aranyos és olyan kis titokzatos :) Énekelni is tud, de valahogy nem azért szeretem. De akkor is ő lenne a legjobb megasztár 2008ban.

2008. nov. 30. 03:22
 14/14 anonim ***** válasza:
64%
A nyüszilüszi már nem fogja!
2008. nov. 30. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!