Szerinted ki nyeri meg a Megasztárt?
Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 15:39
1/6 anonim válasza:
Szíj Melinda, bár szerintem nem neki kéne :S
2/6 anonim válasza:
Melinda nyeri meg, mivel mindig ő kapja a legtöbb szavazatot.
3/6 anonim válasza:
Remélem Lakatos Yvette. Ő az, aki tud énekelni, sosem hamis és nagyon szép hangja van. Nem értem, miért kerül mindeig az utolsó 2-be. Szíj Melindának borzalmas hamis hangja van, mellesleg nem is szép az énekhangja, nem értem ki szavaz rá:/ Ha kiesik Yvette a megasztár végleg kritikán aluli lesz, így is csak azért nézem, mert nincs jobb péntek este a tv-ben -.-
4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is ő, de nem nyerheti meg, mert nem tud "sztár" lenni. Ő az egyszerű hétköznapi életet szokta meg, és nem is nagyon akarja ezt eldobni. Amit valamilyen szinten mag is értek, de azért mégis, azzal, hogy ő ide jelentkezett, benne volt ez is a pakliban, hogy idáig eljut, vállalta, és mégis, folyton arról beszél, hogy nem bírja, neki ez sok, stb., stb. Félreértés ne essék- nagyon jó hangja van, de nem tudna sztárként viselkedni.
2010. nov. 13. 15:50
5/6 anonim válasza:
Remélem, hogy nem Melinda, mert az nem lenne igazságos...
6/6 anonim válasza:
Már csak Attila meg Reni van benn,de szerintem Attila nyeri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!