Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki várja a Hétfőt? Exatlon...

Ki várja a Hétfőt? Exatlon Hungary 2020! Tisztelt Adminok! Legyetek szívesek hagyjátok meg a kérdésem mert ebben a kategóriában több választ kapok a többihez képest.

Figyelt kérdés

Én nagyon izgalmas lesz Mexikóiak nagyon jók de nem legyőzhetetlenek Ők se.

Mit gondoltok ?

Ki ért egyet velem ?

Exatlon Hungary 2020!

2020. márc. 7. 21:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
67%

6-os eddig én sem gondoltam avval még el voltam higy az elején ugyanazok torténtek szinte,de most higy a kihivok olyan bunkok(bunkobbak) mint tavaly ez kezdett fura lenni,főleg hogy az ujakon ,ádin és bogin kivül(igen dave is rossz,latszott hogy szerette bogit de azert trallakázva ment vissza,nem tudott kiállni az igazság sllen)mindegyik gonosz volt

Dorcinak csak annyit üzenek:az álkönnyeket nem kell törölgetni

A tavalyi győzelem sem volt kvitt hogy visszahivtak egy embert,de ha ez kell ahhoz hogy bajnokok nyerjenek akkor már inkább kata....

És hadd ne mondjam ki micsoda a Durci "drága"

2020. máj. 27. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!