Ki várja a Hétfőt? Exatlon Hungary 2020! Tisztelt Adminok! Legyetek szívesek hagyjátok meg a kérdésem mert ebben a kategóriában több választ kapok a többihez képest.
Én nagyon izgalmas lesz Mexikóiak nagyon jók de nem legyőzhetetlenek Ők se.
Mit gondoltok ?
Ki ért egyet velem ?
Exatlon Hungary 2020!
én csak akkor nézem az exatlont amikor anyumkám itthon van, és éppen eszek a konyhában.
nekem a halálom az amúgy egyetlen részt nem láttam még végig.
Miért várnám? Egy előre lezsírozott forgatókönyv alapján felvett álreality. Minden szereplőnek pontosan ki van adva, mit kell csinálnia.
Vagy elhiszi bárki is, hogy ez valós?
Egyik ilyen műsor sem valós, hanem előre megírt.
4-es és 6-os
Honnan szeditek ,hogy előre megírt ,milyen gondolatmenet alapján jutottatok el idáig ,mi az ami kilóg a képből? Nagyon értelmes választ erre sehol sem kapni,mi olyan hihetetlen? Hogy tudnak magán,civil emberek is nyerni,vagy hogy a bajnokok közül nem mind bírja a csatározások fáradalmát ,vagy mi a hihetetlen?
8-as válaszoló
Az utóbbi csapat feltöltéssel én sem értettem egyet,de ennek épp ez a lényege,minden országban ilyen hosszú.Egyébként nem tudom a szar alatt mit értesz pontosan,hiszen nincs mire mondani...két csapat bajnokok és kihívók versengenek egy célért.Szerintem erre semmi féle képen nem lehet mondani ,hogy szar ,legfeljebb neked nem ízlésed ,de az már egy egészen más téma.De ha pontosan meg tudod mondani ,hogy mért szar én meghallgatom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!