Szerintetek is elnyomják Dancsó Pétert az "Álarcos énekes" című műsorban?
Ez a náci dolog honnan jött?
Amúgy meg az is tény, hogy a többiek azért elég régóta szivatják egymást, olyan, mint beülni egy összeszokott baráti körbe. Amúgy nem nézem már a Dancsót, nem is vagyok fan, de szerintem érthető, hogy idegen a szituáció, nem a saját szobájában dolgozik egyedül, hanem egy batár stúdióban hiénák között, ahol vagdosni kell a poénokat, és nem lehet kiengedni (gyakran elmélázott, ahogy láttam).
Onnan hogy neonáci aktivistaként tevékenykedett a youtube karrierje előtt.
Én is kérek forrásokat az aktivista éveiről, mert ez így légbőlkapott infó! :)
Tett azóta fel egy videót is a műsorról. És furcsa, mert egyrészt kritikát sem fogalmazott meg, másrészt (bár ez az előzőből is jön), csak pozitívumokat sorolt fel. Arra sem reagált, amiket többen is megfogalmaztak különböző fórumokon, holott szerintem tisztában van vele. Egyelőre még nem tudok/akarok véleményt mondani, hátha ahogy halad a műsor hozzászokik kissé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!