Melyik napokon, hánykor lesz a "sztárban sztár leszek" műsor? Sehol sem találom ☹️
Egyébként mi a veleményetek arról, hogy most nem színészek/énekesek, hanem átlag emberek mennek oda?
Mert szerintem jobb volt a korábbi verzió.
Köszi :)
Én úgy gondolom, hogy mint eddig is, vasárnaponként.
Én kiütést kaptam tőle. Az első széria néhány adását még elviseltem, de számomra egyre elviselhetetlenebb lett. Főleg attól, amikor férfiből nőt, nőből férfit csináltak. Volt néhány érdekes produkció, de az egész nézhetetlen számomra. Elfogadom, ha másnak tetszik, de nem értem.
Ez az új ötletükhöz nézetem szerint alkoholmérgezés-közeli állapot kell, ha valaki ezen szórakozna.
Egyetértek, nekem sem tetszenek a mostaniak, de minden szériának az első két részét megszoktam nézni, kíváncsiságból.
Azt sem szeretem hogy mindenkinek tíz pontot adnak, pedig nem érdemelte meg, és unalmassá válik az egész.
Vasárnap 18:55-kor
És 20:55 -kor ér véget
Volt benne jó rossz de az aki az oszvald marikát játszotta az elmebeteg volt szintem
Büdös is vót hye is vöt perverz is vót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!