Kapok ilyen tévét?
Figyelt kérdés
40-50 ezer forintig, olyan használt tévé, amin van internet, vagy lehet rá csatlakoztazni, esetleg netflixezni valahogy?
N
2019. dec. 18. 13:01
1/6 anonim válasza:
Hát tőlem biztos nem kapsz ilyent.
2/6 anonim válasza:
Xbox 360. Kapsz használtan annyi pénzért, még egy rakat játék is jár hozzá. Lehet rajta netflixezni, youtube videot nézni stb. Bármilyen tv-re tudod csatlakoztatni hdmi csatlakozóval.
3/6 A kérdező kommentje:
Ja akkor mindegy milyen tv csak kell ehez xbox? És szerinted hol éri meg ilyesmi után nézelődni? Használtan olcsó minden, de az kitudja meddig megyek vele.
2019. dec. 20. 18:20
4/6 anonim válasza:
2-es vagyok. Te most okostévét akarsz? Amire a mobilodról tudsz vezeték nélkül megosztani videót pl? Mert akkor csapjál hozzá még egy nullát az árhoz. Ha olyan tv kell amire tudsz laptopot, számítógépet csatlakoztatni, hogy nézz filmeket mint egy monitoron, azt a legtöbb lcd tv tudja (hdmi csatlakozó kell legyen rajta és a szgépen is). A Netflix egy fizetős tartalom, arra külön havidíj van. Azért irtamaz xboxot mert ahoz nem kell szgép és tudsz rajta Netflixezni, de kell hozzá egy tv amire csatlakoztatod természetesen.
5/6 A kérdező kommentje:
Nekünk volt ezelőtt egy tv-nk samsung, csak tönkrement a kijelző teljesen 5 év alatt. Ahoz kaptunk külön net-es pendrive szerűséget, illetve lehetett rá csatlakoztatni a lan-t vagy milyen kábel, ami a gépbe is megy, olyasmi. És volt net rajta, ugyan úgy youtube, google kereső stb. Ilyenre gondoltam én, nem tudom ti erről nem tudtatok, hogy lehetséges, vagy mit írtam félreérthetően? :D
2019. dec. 20. 23:56
6/6 A kérdező kommentje:
Smart tv, okos tv, önmagát néző tv, szerinted értek én már ezekhez? :D
2019. dec. 20. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!