Szerintetek is a végtelenségig fog ismétlődni a Szívek szállodája a Viasat 3-on?
Figyelt kérdés
2019. dec. 18. 10:14
21/37 A kérdező kommentje:
Költséghatékonyságból jeles a viasat3!
2022. nov. 17. 15:06
22/37 anonim válasza:
Történelmi pillanatok! Január 2-től befejezi a Szívek szállodáját a Viasat3 (bár ki tudja meddig), és ezentúl a Cool tv fogja a végtelenségig ismételni!
23/37 anonim válasza:
A viasat 2-n is ment délutánonként mostanában.
Mi lesz velem home officeban, az volt a háttérzajom, ahhoz igazítottam a munkabeoszást is 😀😀😀
24/37 anonim válasza:
viszont hajnalban a 2 pasi is visszatért:D
25/37 A kérdező kommentje:
Áh, túl későn olvastam..megnéztem volna az utolsó részt.
2023. jan. 9. 13:18
26/37 anonim válasza:
25, nem tudtad volna megnézni, mert még csak végig sem adták már utoljára. A 3-ik évadig adták ha jól láttam, de a végét is már hajnalban.
27/37 anonim válasza:
azért ez szomorú egy éra vége...
28/37 anonim válasza:
#27, mélyen egyetértek veled 😢 A következő generáció már sosem fogja megérteni milyen is volt hogy legalább 15 éven keresztül folyamatosan adták a Viasat-on. A Cool-on egyébként PREMIERként adják reggelente (ma sikerült elcsípnem pár pillanatra).
29/37 anonim válasza:
Már csak az a kérdés hogy a Cool hányszázszor fogja majd leadni, illetve hogy a Viasat mikor “szabadul meg” az ehhez hasonló Dawson és a haveroktól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!