Szerintetek is a végtelenségig fog ismétlődni a Szívek szállodája a Viasat 3-on?
Figyelt kérdés
2019. dec. 18. 10:14
1/37 anonim válasza:
haha ez jó, szerintem nem, mert a 2 pasi meg egy kicsi is úgy tűnt, hogy végtelen lesz oszt mégis levették aztán helyére tették ezt a 200-os baromságot ami nézhetetlen, pedig milyen jó is volt a 2 pasi meg egy kicsi annak ellenére, hogy sokszor láttam, de ettől még remélem, hogy sokáig menni fog, mert egyszer meg szeretném már nézni, az elveszett ereklyék fosztogatóival egyetemben
2/37 A kérdező kommentje:
Most hogy mondod..tényleg! Amúgy 6 éve nézem a Szívek szállodáját a viasaton, én se vagyok normális! :D
2019. dec. 18. 20:08
4/37 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy azóta ismétlik!
2019. dec. 19. 11:10
6/37 A kérdező kommentje:
Ezt ne úgy képzeld el, hogy mindennap, hanem amikor nem dolgozom délelőtt, vagy szabadnapom van. Igen, baromira ráérek :D
2019. dec. 19. 13:33
7/37 anonim válasza:
és a pár évvel ezelőtti új évadot is láttad?
8/37 A kérdező kommentje:
Igen
2020. febr. 23. 21:29
9/37 anonim válasza:
na kicsit megkésett a válasz de legalább megjött:D
10/37 anonim válasza:
Nem ez az egyetlen sorozat, amit majd' a végtelenségig ismételnek. De egyszer mindennek vége. Anno gyerekkoromban a Halálbiztos diagnózis is nagyon sokáig futott a Viasat 3-on, de aztán egyszer csak abbahagyták, és azóta sem kezdték újra, mondjuk most asszem egy másik csatorna (talán a Jocky TV?) újrakezdte, de már nem tévézek annyit, mint régen.
Szerintem a rekorder a Columbo, amit több csatorna is folyamatosan, vagy legalábbis csak kis szünetekkel megbontva ismételget nagyon nagyon régóta. A Sorozat+-on isten tudja mióta minden hétköznap leadnak egy részt, nincs megállás, de a Jocky TV-n is fut a széria, és azt hiszem, az ATV-n is, meg nem olyan rég még a TV2 is adta hétvégenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!