Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Bud Spencer-Terence Hill...

A Bud Spencer-Terence Hill filmeket miért játszák a végtelenségig a tévéadók? Már kívűlről fújják az emberek őket.

Figyelt kérdés
Tudom mindíg van,aki nem látta,de egyszer biztos megunják,nem?
2019. nov. 3. 13:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem kell érte jogdíjat fizeti, csak filléreket. Aki meg tv-t néz, annak meg jó lesz az úgy.
2019. nov. 3. 13:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy kultusza van a Hill-Spancer filmeknek Magyarországon. Pontosan olyan proli karaktereket alakítanak, mint az átlag TV néző, így könnyű az azonosulás.
2019. nov. 3. 13:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Lehet ,hogy bárgyú a kérdésem,de hogyhogy nem kell utána jogdíjat fizetni?Azt minden lejátszott film,zene után kell,nem?
2019. nov. 3. 14:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kell, de a hill-spencer filmek jogdíjja olcsó.
2019. nov. 3. 15:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként min múlik,hogy mennyi jogdíjat kell fizetni?A film költségvetésének van ehhez köze?Vagy hülyeséget kérdeztem? :)
2019. nov. 3. 19:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy fennmaradjon a legenda. Magyarországon, Németországon és Olaszországon kívül alig ismerik őket. De végülis mi evvel a gond? Nekem például a téli ünnepek (Karácsony és Újév) kifejezetten hangulatos megnézni őket.
2019. nov. 17. 09:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Szeretem én is.Viszont 200-ad szorra már nem biztos,hogy érdekes.Most ezzel nem leszólni akarom őket.Nem is tévézem nagyon a sok ismétlés miatt.
2019. nov. 17. 11:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan minek nézel TV-t?

Ad1 Ahogy te is írod ismétlések vannak állandóan.

Ad2 reklámok félbe szakítanak

Ad3 A filmeken kívül értelmes műsor szinte nincs

Ad4 A híreknek is kapasbol utána lehet nézni a portálokon.

Sose értettem meg mi okból kifolyólag cseszi el az idejét az ember ilyenekre. Akkor megertenem ha az új dolgoktól idegenkedo nyugger lennél és semmi nem érdekelne már, de ha ide írsz akkor valószínű nem vagy az. Számomra csak idorablas ezeket a nevetséges adókat nézni, semmi több.

2019. nov. 23. 20:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán nézem,igazad van.Amikor néha bekapcsolom,akkor azokat állapítom meg,amit mondtál.
2019. nov. 23. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!