Miért lett ekkora kupac szar a Nickelodeon?
Azt hagyjuk, hogy nagyon sok dolog van benne, ami a valóságban nem így van (pl szerződést szülővel vagy gondviselővel írnak alá,, 100 ezer dolcsit se nyomják csak úgy három gyerek kezébe és sok hasonló a valósággal meg nem egyező dolog volt, de nézzük most el, mert így könnyebben ment le az epizód).
Ami engem zavart, hhogy, amíg egyes epizódok
Tanultságilag és történetvezetés terén rendben van pár epizód, a többinek kb olyan tanultsága van, hogy, ha nem kapsz meg valamit, akkor hisztizz és okozz másnak fizikai vagy anyagi kárt. (Pl amikor Carly box meccsre akar menni).
Ez a hónaljszagolgatás, taknyos tészta evés meg hasonló undormányok nálam kiverték a biztosítékot. Én nekem ettől mindig forgott a gyomrom, de nem is ez volt a gondom, hanem, hogy ezeket a förmedvényeket milyen céllal rakták bele?
Sam karaktere nem volt szerethető, évadokon át úgy szerették Carlyék, hogy csak néztem, hogy miért. Semmi karakterfejlődés nem volt nála.
Ami meg a fő problémámat illeti, néha olyan öaszecsapottnak hatott a végefele. Kicsit írok az utolsó epizódról.
Az apa-lánya program adja az epizó felét. Nem jön az apuka. Ki viszi el Carlyt a bálba, majd felbukkan mégis az apuka, aki elviszi a bálba, amiből semmit nem látunk, hiába erről szólt az epizód fele.
Kb irreleváns idáig.
Majd az epizód felénél rájöttek az írók, hogy hoppá, kifutunk a műsoridőből, szóval Carly apukája a semmiből előkapja az ötletet, hogy Carly menjen vele Európába és a többiek kb kidobják őt. De most komolyan, ahhoz képest, hogy Yakimába nem akarták elengedni és az új iskolába sem (ahova menni akart), itt meg se döbbentek azon, hogy Carly a tengeren túlra megy.
Majd Carly 30 perc alatt, ami a műsoridőből kb 5 perc, felszámolja a régi életét.
Pl az epizód elejéről ha ezt az apa-lánya bált kihagyják, vagy csak szól 5 perc erről, hogy izgatottam várja Carly a bált, jön az apuka, elviszi a bálba, ahol előhozza az Európa ötletét, több idő jut Carlyt rendesen elbúcsúztatni.
A fő kérdéshez: Közhelyes,de változnak az idők,nem lehet minden örökzöld,valamint készülnek az új tartalmak,és ahogy előttem írták,unalmassá válna egy idő után a csatorna.
Azért a "Régen jobb volt" kijelentés is - legyünk őszinték - sokszor szubjektív. Én 1992-ben születtem,a Nickelodeon-t az ezredfordulón néztem,ergo számomra a régi lesz jobb,mert ahhoz köt a nosztalgia. Előttem is írták,hogy voltak akkor is kétes tartalmak (Pl.: Akció csoport).
De ha objektíven próbálom megítélni,akkor szerintem elég egy kaptafa lett a mostani csatorna,amennyit látok/láttam belőle. Kb ugyan olyan alap dizájnnal rendelkező műsorok,az élőszereplősök is valamennyire sablonok szerintem. Azért régen pl a Kenan & Kel,és a Clarissa nem hajazott annyira egymásra :D
A régebbi válaszokhoz: Ezt a most adják/nem adják dolgot ki lehet küszöbölni azzal,ha vesztek TV tuner-t,és ha van tárhely,akkor fel kell venni a műsorokat. Én is ezt csináltam a Cassagrande családdal,meg még pár rajzfilmsorozattal. Az előbbinél volt,hogy 1 nap 3 felvétel ment,és szinte minden nap.
Az iCarly-s témához: Ne feledjétek,ez mese! Senki nem ebből fog meríteni,ha majd boldogulni akar a való életben. Én is szeretem amúgy a sorozatot. Sam karaktere szerintem szerethető,hiába vannak gáz dolgai néha. Én inkább a Dan Schneider-hez köthető "sötét titkok" miatt találom néha nyomasztónak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!