Miért lett ekkora kupac szar a Nickelodeon?
A Nickelodeon soha nem a 4 éves korosztályt szolgálta. Minimum 8-10 évesektől fölfelé.
Én a 90es években születtem és még ezeknél is "trágyább" rajzfilmek mentek. Szépít a kor rendesen az emlékeken, de még így is vissza tudok emlékezni, hogy egy Ren és Stimpy, Jajj, a Szörnyek! vagy egy Kablam-os Akciócsoport miket okozott a kis lelkemben :D Voltak nagyon nem gyerekeknek való rajzfilmek a tévében akkor is és nem csak a nickelodeonon. Azóta nagyon sokat hígult amúgy, jelenleg több az élőszereplős sorozat rajta, mint a rajzfilm. Ami igazából nem baj, mert azokhoz képest, amik voltak elég lájtosak, nyugodt szívvel nézheti bármelyik gyermek.
Nekem már nincs igényem ilyesmire, de a 10-12 évesek a környezetemben szívesen nézik őket.
Amúgy Icarly-t, BTR-t, V, mint Viktóriát én is szívesen néztem (meg Hannah Montanát és Jonas brothers-t is :D), de annyira túltolták az ismétlést ezekből is, hogy muszáj volt már repülniük. Nem élhet örökre a csatorna ebből a 3-4 sorozatból.
Mert a Viacom nevű mamutvállalat alaposan elcseszte őket. Hozzájuk tartozik egyébként a MTV, Comedy Central, VH1, Paramount is. Az MTV, Comedy Central és VH1 jó volt régen, mára mind egy kupac szar. Gondolod, hogy ha ezeket mind elszúrták, akkor pont a Nickelodeont hagyják ki? :)
Amúgy azért lett ilyen a Nick, mert ezek a fis-fos élőszereplős sorozatok vannak rajta (amelyek számomra mind Disney Channel kopizások), és kevés rajzfilm. Ráadásul ha rajzfilm van, azt is orrba-szájba ismétlik, amíg az embernek a könyökén jön ki. Régen nem így volt. A Nickelodeonnak sosem az volt a célja, hogy Disney Channel 2.0 legyen. Régen atom király volt, ma már rá sem lehet ismerni.
Szóval ezért. Sajnálom a mai gyerekeket, hogy ezen a mai trágyadomb Nickelodeonon kell felnőniük. (Illetve tudom nyilván, hogy van más is, de e kérdés témája a Nickelodeon, így csak rá vonatkoztattam.)
Komolyan??? 0.0
Igen, valóban megy újra az iCarly!
(az egyetlen gond az, hogy csak az első évad)
Sziasztok! Egy jó hírrel tudok szolgálni nektek! Júniustól iCarly maraton lesz! Úgy 2-3 óráig fog tartani! Este lesz ez,de következő nap reggel leismétlik a maratont! De remélem nem csak az 1.évad,mert 4 napig lesz ez a maraton! (Minden nap amíg le nem telik a 4 nap)
Maratonok júniusban:
2020-06-01 18:30 - 2020-06-05 20:15 Veszélyes Henry
2020-06-08 18:30 - 2020-06-12 20:15 iCarly <------------
2020-06-15 18:30 - 2020-06-19 20:15 A Thunderman család
2020-06-22 18:30 - 2020-06-26 20:15 Game Shakers
2020-06-29 18:30 - 2020-07-03 20:15 Nicky, Ricky, Dicky és Dawn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!