Mióta/miért nem adják már a Big Time Rush-t, iCarly-t, V, mint Viktóriát meg ezeket a Nickelodeonon?
Én is hiányolom őket
Egyébként azon gondolkodtam hogy vagy régen is gagyi sorozatok mentek csak akkor még élveztem mert azon a szinten voltam
Vagy régen jó sorozatok mentek és mostanra romlott meg minden
Vagy egyszerűen csak kinőttem őket és most egy annyi éves gyerek mint amennyi akkor én voltam most ugyanúgy élvezi ezeket a sorozatokat mint akkor azokat én
Ez megint csak oda vezethető vissza hogy kinőttem őket
Visszatérve a kérdéshez egyszerűen csak elkezdték ritkábban játszani őket míg végül teljesen megszüntek
Utolsó válaszoló: Egyetértek, én is annakidején nagyon szerettem az ICarlyt, vagy a Big Time Rush-t és valóban azóta csak a senkit nem érdeklő szemeteket nyomatják, a jó sorozatokat, mint az általad említett Boszi akadémia, vagy a Frankie vagyok, úgy lemondják, mint a sicc. Egyébként az utóbbinál, amit említettem, én is úgy fejeztem be a második szezont, hogy közben azt mondtam magamban: "Húha, én nagyon kíváncsi vagyok már arra, hogy hogyan fogják ezt folytatni", és valóban nagyon vártam, ahhoz képest mit kaptam, hát a nagy büdös semmit!
(SPOILER!)
Egyébként egy kicsit engem ez a Toy Story 2-ben emlékeztetett arra, amikor ott Woody Sheriff sorozatát nem fejezték be, mire ő kiakadt rá, hogy "miért nem folytatták?". Tudom, hogy ez kissé érdekes hasonlat, de én is hozzá hasonlóan mondtam ezt és akadtam ki, hogy az általam kedvelt sorozatokat nem folytatják.
Most legalább annak örülök, hogy a Hunter Street-ről nem mondtak le, bár azt hozzá kell tenni, hogy az nem amerikai, és talán ezért nem hagyták csakúgy félbe, megpersze az is, hogy a retingje megfelelő.
Várjunk csak! Krhmm!
FIGYELEM, FIGYELEM!
Épp most láttam, hogy hétvégente 20:00-tól adják a Nickelodeonon az ICarlyt!!!
(olyankor sorban 3 részt!)
Ja, de várjunk csak! Csak az első évadot adják le! ADJÁK MÁR LE A TÖBBIT IS!
Ellenben van valami más! Ez: [link]
Úgy látom, hogy itt esetleg lehet tenni valamit a Frankie vagyok 3. évada ügyében!
Sziasztok! Egy jó hírrel tudok szolgálni nektek! Júniustól iCarly maraton lesz! Úgy 2-3 óráig fog tartani! Este lesz ez,de következő nap reggel leismétlik a maratont! De remélem nem csak az 1.évad,mert 4 napig lesz ez a maraton! (Minden nap amíg le nem telik a 4 nap)
Maratonok júniusban:
2020-06-01 18:30 - 2020-06-05 20:15 Veszélyes Henry
2020-06-08 18:30 - 2020-06-12 20:15 iCarly <------------
2020-06-15 18:30 - 2020-06-19 20:15 A Thunderman család
2020-06-22 18:30 - 2020-06-26 20:15 Game Shakers
2020-06-29 18:30 - 2020-07-03 20:15 Nicky, Ricky, Dicky és Dawn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!