Mi a véleményetek az új X-faktoros mikrofondobálásról, illetve Loca Panteráról?
Azért itt se minden megrendezett.
Több ezer jelentkezőből úgyis lesz elég hülye.
Nyilván van, akinél direkt kihúzzák a gyufát.
Én azt nem értem, hogy ezt minek leadni tévében?
Nem hiszem megrendezettnek, de ha már a jelentkezőben nincs annyi önbecsülés, hogy viselkedjen, akkor a műsör készítőiben miért nincs annyi, hogy ezt nem vágják bele abba az xy percbe? Miért erről kell szólnia a műsornak?
Szerintem aki a "szánalmasakat" mutogatja az is szánalmas.
A hangszíne szép, de az énektudása kifogásolható.
Asszem Laci mondta,hogy várjon már , meg akarja védeni, de nem hagyta őt szóhoz jutni. Egyébként lehet az is, hogy az is sok volt tényleg , hogy a Bogi ízléstelennek nevezte a produkciót, én nem gondoltam, hogy az lett volna, tehát a Bogi ő pl fogalmazhatott volna finomabban, kedvesebben. Tehát , hogy fölhúzta magát, az valahol jogos volt, de a Lacit azért pl hagynia kellett volna, hogy megvédje őt. Márhogy a Loca Panterának kellett volna hagynia szóhoz jutni a Lacit. Szerintem a Laci azért finomabb kritikát fogalmazott volna meg. De az viszont tényleg nem volt szép , hogy Loca Pantera tehát szóval nem hagyta őt szóhoz jutni, de azért a Bogitól se volt szép, hogy ízléstelennek nevezte. Lehet, hogy az öltözéke nem jött be a Boginak, de mondjuk végülis nagyjából annyi ruha volt rajta asszem, mintha pl fürdőruha lenne rajta, tehát szerintem az még belefért. Nem mutatott ki túl sokat belőle a ruha , tehát még beleférni énszerintem az belefért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!