Miért néznek még TV-t az emberek?
Figyelt kérdés
A külöböző csatornák adásai szerintem már labdába sem rúghatnak egy netfilx, hbo go stb. előfizetéssel.
Mit lehet élvezni mondjuk a TV2 kínálatában?
2019. aug. 12. 14:33
1/6 anonim 

válasza:

1. Nem mindenki hallott ezekről vagy ért ezekhez.
2. Olyan műsorokat néznek, ami máshol nincs, pl. vetélkedők, szappanopera, reality, stb.
3. Nem mindenki beszél/ért angolul és feliratokat sem szeret mindenki olvasgatni.
2/6 anonim 

válasza:

Van még létjogosultsága a lineáris tévének, például élő közvetítéseknél (95%-ban azt nézek tévében). Filmet én se nézek már tévében, ha valami érdekel akkor vagy mozi, vagy megveszem DVDn. Vannak jó akciók, fogtam már ki két filmes pakkot (az egyik régi, kb 40-es évek, a másik egy 4 éves film) 500 Ft-ért. Nem szeretem az előfizetést, mert ritkán veszek új filmet, olcsóbban jövök ki a DVDvel, ami viszont már megvan azt annyiszor nézem meg ahányszor akarom, egyszeri árért, nem kell állandóan havidíjat fizetni.
3/6 anonim 

válasza:

Focin kívül konkrétan semmit sem nézek már én sem.
Ilyen barátok közt, való világ ipari moslékok nem érdekelnek.
ZSZSZS karegóriás fiml+ filmek sem
4/6 anonim 

válasza:

Zömében a középkorú, de különösen az idősebb korosztály néz kereskedelmi csatornákat - az a réteg, amelynek egyrészt nincs internete és nem is ért hozzá, másrészt ragaszkodik a megszokott dolgaihoz.
5/6 anonim 

válasza:

Nem tudom. Szerintem nagyrészt az idősebb generàció nézi. Nekem nincs tévém 7 éve, teljesen felesleges. Neten nézek mindent...híradót, sorozatokat, filmeket, pàr műsort amit szeretek, illetve a kanapén elnyúlva könyvet olvasok. Amúgy is borzasztó rossz fix műsorrendhez alkalmazkodni és hogy megszakítanak még egy 20 perces sorozatot is reklàmokkal. Max annyi előnye van, hogy így készül magyar szinkron, én szeretem, de persze nézek felirattal is adott esetben.
6/6 anonim 

válasza:

Mondjuk a sportért. Tv-ben kevésbé szaggat és kevesebb-be kerül .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!