Szerintetek Selena Gomez miért van egy kicsit így elhízva? régebben nem így nézett ki Illetve az a kérdésem hogy kinek mi a véleménye róla mint Sztár?
2019. júl. 1. 23:58
3/10 anonim válasza:
Hol van elhízva? Esetleg kicsit teltebb...
4/10 anonim válasza:
Ez nem az elhízott kategória akkor sem ha nem ez a legjobb formája. Amikor nagyon vékonyra fogyott akkor meg azért zaklatták, hogy túl vékony. Szálljunk már le mások testéről. Selenának súlyos betegsége van inkább örülni kéne, hogy most jól van.
5/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy megmertem kérdezni
2019. júl. 24. 21:26
6/10 anonim válasza:
Nem tinilány már hanem nő. Jól áll neki, nekem tetszik, nagyon cuki.
7/10 anonim válasza:
AZ hagyján hogy milyen a testealkata, de már dohányzik is...
8/10 anonim válasza:
Igen, hogy is meri eldönteni, hogy a saját életében mit akar kezdeni a saját testével. Neked fáj ha a saját egészségét teszi kockára? Hogy is képzeli ez a Selena, már dohányzik is!!!
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy a hasa alsó részén az a kis kitüremkedés egy beültetett vese?
Szerintem örül, hogy él, és ahhoz képest jól is néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!