Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Justin...

Mi a véleményetek Justin Bieber-ről?

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 16:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

12:40-es vagyok

Akkor jó nem vagyok egyedül xD

De egy ideig tényleg kételkedtem a hangja miatt....viszont akkor is úgy gondoltam h helyes:P

2010. júl. 9. 21:59
 12/12 anonim ***** válasza:
én igazából nem azon vagyok kiakadva h ilyen fiatal és sec-perc alatt ilyen világhírű énekes lett belőle. mondjuk én nem szeretem, nem az h utálom, egyszerűen nem igazán jön be a kinézete meg a hangja sem. nekem az bánzja a szememet h úgy istenítik őt, meg h manapság az ilyen 16-17-18 éves lányok másről se tudnak beszélni h justin tök helyes, meg szerelmes vagyok belé meg még sorolhatnám...egyszerűen elszállt magától.én nem akarok begbántani evvel senkit, mert mindenkinek más az ízlése úgyhogy aki szereti az ne azért szeresse mert tök cukiiiii megy aranyoooos(bár szntem nem az) gondoljátok át mert nem mindem a külső...
2010. okt. 26. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!