Mi a véleményetek Justin Bieber-ről?
Ömmm... Hát jah... Mondhatnám azt hogy túl kisfiús, de az milyen kifogás lenne? Mivel a kedvenc színész-énekesem 16 éves és amolyan későn érő típus (persze Justinnál idősebbnek néz ki és szerintem aranyosabb és nem nyávog). Szóval egyszerűen unom Justint. De ami az illeti a klippjei jól meg vannak csinálva. Ja, és én már láttam Justin interjúkat meg ilyesmit és nagyon bunkó volt...
Szóval nem szeretem.
Okos srác, vagy legalábbis a menedzsere az.
Szép az arca, jó a hangja, és nagyszerű reklámot csináltak neki.
Nem kedvelem a zenéjét, de azt el kell ismerni, hogy rájött a gyors pénzcsinálás titkára.. :)
A kinézet még ok.Aranyos.
A zene elmegy.
Személyisége hol nagyon jófejnek tűnik hol kis tampló parasztnak.:D
Amugy szerintem az életben jófej kissrác lehet.:D
Ettől függetlenül nem nagyon csípem,de nem utálom hisz nem ismerem.
13/L
Először azt hittem , hogy egy 10 éves nyekergő kislány , viszont uncsim felvilágosított arról , hogy ő egy fiú és 16 éves ... :/ hát magamnál csak fiatalabbnak néztem ...
14/F
tegnap 08:58 vagy mennyi nem tomXD
Képzeld dettó:P Unokatesóm mutatta meg és biztos voltam benne h ő egy lány:D De elmagyarázta h fiú xD
Azóta érdekes módon gyre többet hallgattam a zenéjét, megszerettem és mostmár az a véleményem hogy Helyes és tényleg kisfiús de szerintem aranyos és a hangja is bejön már nagyon=)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!