Van egy Justin Bieber msn címem. Ez lehet az igazi?
facebookon véletlenül bejelölt egy bizonyos justin bieber és elkezdett velem chatelni azt mondta ő az igazi én pedig ilyenekkel válaszoltam pl.: én meg a fogtündér stb.....
erre elkérte az msnm címem és másnap 13:34-kor egyszer csak bejelentkezett majd rá a webkamcsira és elénekelte a babyt.
ő volt és a hangja is és hozátette hogy csak neked geri.akkor ez lenne az igazi ja meg még mikrofonon is beszéltünk.meg volt nála egy kis gyerek azzsem az uncsija volt v már nem tom .
és láttad webkamon keresztül?
és magyarul beszélt neked? mert ha igen akkor nem ő lehet. meg gondolj bele miért pont téged vett fel. ez 100% kamu.
Gyakorolj egy kis matekot..;)
Számítsd ki valószínűségszámítással,hogy a Föld összes embere közül mennyi esélyed van rá,hogy pont ő volt.
Wehehe.. édes istenem... naiv butuska tinilányok.
Szerintem van jobb dolga is annak a szerencsétlen gyereknek, minthogy kislányokra vadásszon az interneten. Hogy lehettek ennyire hiszékenyek?:)
"hogy csak neked geri"
A "geri" nem fiúnév? :D Csak mert "kislányokat" emlegetnek! :D
akkor legyen kisfiú mit bánom én...
egyébként lánynevet is lehet gerinek becézni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!