Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Van egy Justin Bieber msn...

Van egy Justin Bieber msn címem. Ez lehet az igazi?

Figyelt kérdés

facebookon véletlenül bejelölt egy bizonyos justin bieber és elkezdett velem chatelni azt mondta ő az igazi én pedig ilyenekkel válaszoltam pl.: én meg a fogtündér stb.....

erre elkérte az msnm címem és másnap 13:34-kor egyszer csak bejelentkezett majd rá a webkamcsira és elénekelte a babyt.

ő volt és a hangja is és hozátette hogy csak neked geri.akkor ez lenne az igazi ja meg még mikrofonon is beszéltünk.meg volt nála egy kis gyerek azzsem az uncsija volt v már nem tom .

2011. aug. 15. 10:34
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
86%

HAHAHAHA,iet ir a kérdezö: "matematikából kiválló vok és kiszámítottam hogy pont szinte az összes tinilány odavan érte " :DDD :DDD ezen sirtam...

háát.. büszke lehetsz magadra.. :DDD D:DD D:D:DDD

2011. aug. 16. 15:48
 22/34 anonim ***** válasza:
36%
ma 15:48 De azért te nem vagy olyan jó magyarból ugye?
2011. aug. 16. 19:35
 23/34 anonim válasza:
37%
megadod azt az msn címet amin beszéltél "Justin-nal"? Légyszíves. *-*
2011. aug. 17. 19:36
 24/34 anonim ***** válasza:
52%

19:35 De, elég jó vagyok csak itt ez egy olyan "blog" ahol senkisem ezzel törödik hogy SZLENGET használok vagy nem.. :) ja,és ha már itt tartunk te sem vagy a legjobb hiszen az "ugye" elött vessző van.

(Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna... :/ )

15:48 voltam ;)

2011. aug. 17. 22:55
 25/34 anonim ***** válasza:
37%

tegnap 22:55 Atyég! Ez nem egy vesszőről szól vagy akármiről... Ez nem szleng, ez max. tinisunaszleng.

"iet, ir, kérdezö" Ez csak sima idiótaság.

Ha meg direkt írtad így, az sem jobb, mert megtisztelhetnéd az embereket azzal, hogy normálisan írsz, még ha névtelenül is:)

2011. aug. 18. 11:23
 26/34 anonim ***** válasza:
17%
bocs drága kihagytam egy "a" betűt:)
2011. aug. 18. 11:46
 27/34 anonim ***** válasza:
0%

igen teenager vagyok és,látom te már nemvagy az mer elég Rég nemvagy már benne ebben a korszakban.. hiszen elég sok TEENAGER használ elég "megbotránkoztató" szlenget,hiába kezdesz most el oktatni feleslegesen, úgysem tudsz megváltoztatni,UGYANIS EZ IGENIS SZLENG,nem idiótaság..-.-'

és tudod hogy mér használok Teenagerként szlenget,mer teenager vagyok és majd ha elértem egy bizonyos kort amikor ez már télleg egy vicc lesz,akkor már nem fogom ;))

2011. aug. 18. 23:31
 28/34 anonim ***** válasza:
26%

tinisunaszleng .. ezen meg jot nevettem... :$$$ temég viccesebb vagy mint a kérdezö... :DD bolondd :D

Férfi vagy egyáltalán vagy nő? :D kitalálom egy aggodó titkárnö.. ? :$

2011. aug. 18. 23:33
 29/34 anonim ***** válasza:
32%
Na ezt akkor most bóknak veszem:) 15 vagyok, és büszke arra, hogy felnőttnek néztél.
2011. aug. 19. 10:24
 30/34 anonim ***** válasza:
52%
a tinédzser szót megy nyugodtan írd úgy ahogy kimondod.
2011. aug. 19. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!