Szerintetek is ezért csinálják ezt a Bieber fanok? (lent)
nyilván:)
Nagyon túlzásba viszik ezt az egészet, de ha megnézed hány éves rajongói vannak Justinnak, akkor még érthető is. Majd kinövik.
Egyértelmű. Ebben a korban tök mindegy ki az? mit csinál?
Legyen nyálas, buzeráns, rommácicomázott és a búrája bal felső sarkában legyen egy MTV plecsni.
Isten tudja miért, de minden nőnél elérkezik egy kor, amikor meghibban, és elkezd őrülten rajongani valamiért, amihez pedig az égvilágon semmi köze nincs. Anyátokat is ha megkérdezitek, ő is könnybe lábadt szemmel tudja mesélni, hogy "szerelmes" volt Bon Joviba/Frank Sinatrába, akárkibe, aki akkor divat volt.
AMikor én gyerek voltam, akkor a New Kids on Th Block nevű hányásért voltak oda a csajok. És onnantól nézem le a nőket mind a mai napig, mint a normális gondolkodástól nagyon távol eső lényeket.
Utolsó: én is így vagyok vele. :))
Amúgy azt nem értem, hogy minek fenyegetik Selenát (vagy bármelyik barátnőjét)? Mert nem tetszik nekik, hogy jár valakivel?
Úgysem fog rajongóval járni, ha az a bajuk, hogy így kevesebb 'esélyük' lesz.
Meg ha már Belieberek, akkor örülniük kéne Justin boldogságának, nem?
Nem értem a logikájukat, bár nagy az az esély, hogy nincs is nekik. ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!