MI a jó az Alkonyatban?
Vámpír, Vérfarka és egyéb természetfeletti lény rajongó vagyok.
Nem értem mit esznek ezen a harmadrangú filmen. Nem nevezném vámpíros filmnek. Itt a vámpírok állatvért isznak, csillognak a napfényben mint egy diszkógömb és reggel iskolába járkálnak. A vérfarkasok meg 4 lábon járó nagyra nőtt kiskutyák lettek. Egyszerűen nem értem,hogy egy ilyen hulladékot ,hogy lehet isteníteni.
Biztos velem van a baj, de nekem felfordul a gyomrom mikor a legjobb vámpíros filmek közé sorolják.
Ha egyszer a romantika a célpont akkor miért vámpírokkal, minden vámpírrajongó tudja,hogy egy vámpír csak érdekből hízeleg egy nőnek vagy férfinak....hogy azután a vérét vegye. Nem lesznek szerelmesek.....az Alkonyatos vámpíroknak még szemfoguk sincs...könyörgöm....valaki magyarázza meg mert nem értem ezt az őrületet.
Az előző hozzászólásomhoz még annyit, hogy:
Egyébként Réz András filmesztéta már huszonakárhány évvel ezelőtt megmondta, hogy a vámpíros filmek is erre a sorsra fognak jutni (idealizálják őket-körbe is röhögték akkor érte), mint ahogy a szörnyek többsége, a mesék és filmek történelmében.
pl.: a hét fejű sárkányból lett Paff a bűvös, illetve a mumus is ágy alatt vagy szekrényben megbújó gyerekeket ijesztgető manófélévé szelídült holott közel sem volt mindig az.
...és erre is lehetne sorolni a példákat.
az egy dolog h helyesek a szereplők de maga a történet pf...szánalom...
ha már vámpíros akkor inkább a vámpírnaplók
némi fejtegetés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__2104693-s..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!