Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » MI a jó az Alkonyatban?

MI a jó az Alkonyatban?

Figyelt kérdés

Vámpír, Vérfarka és egyéb természetfeletti lény rajongó vagyok.

Nem értem mit esznek ezen a harmadrangú filmen. Nem nevezném vámpíros filmnek. Itt a vámpírok állatvért isznak, csillognak a napfényben mint egy diszkógömb és reggel iskolába járkálnak. A vérfarkasok meg 4 lábon járó nagyra nőtt kiskutyák lettek. Egyszerűen nem értem,hogy egy ilyen hulladékot ,hogy lehet isteníteni.

Biztos velem van a baj, de nekem felfordul a gyomrom mikor a legjobb vámpíros filmek közé sorolják.

Ha egyszer a romantika a célpont akkor miért vámpírokkal, minden vámpírrajongó tudja,hogy egy vámpír csak érdekből hízeleg egy nőnek vagy férfinak....hogy azután a vérét vegye. Nem lesznek szerelmesek.....az Alkonyatos vámpíroknak még szemfoguk sincs...könyörgöm....valaki magyarázza meg mert nem értem ezt az őrületet.

2010. júl. 6. 12:24
1 2 3
 21/28 hell-ikon ***** válasza:

Az előző hozzászólásomhoz még annyit, hogy:

Egyébként Réz András filmesztéta már huszonakárhány évvel ezelőtt megmondta, hogy a vámpíros filmek is erre a sorsra fognak jutni (idealizálják őket-körbe is röhögték akkor érte), mint ahogy a szörnyek többsége, a mesék és filmek történelmében.

pl.: a hét fejű sárkányból lett Paff a bűvös, illetve a mumus is ágy alatt vagy szekrényben megbújó gyerekeket ijesztgető manófélévé szelídült holott közel sem volt mindig az.

...és erre is lehetne sorolni a példákat.

2010. júl. 7. 19:07
 22/28 anonim ***** válasza:
Múlt héten láttam a filmet a moziban, végigvihogtuk a barátnőimmel az egészet, hogy ez hogy lehet ennyire szar. ( Már az hittem kivágnak a moziból..) Az egész filmben végig csak kínlódtak, semmi izgalom vagy cselekmény nem volt benne. Szerintem alapvetően nem baj, hogy egy kicsit emberibbé tették a vámpírokat, ( nekem pl. a vámpírnaplók c. sorozat kifejezetten tetszett), hanem hogy ilyen lapos és unalmas a története
2010. júl. 9. 00:31
 23/28 anonim ***** válasza:

az egy dolog h helyesek a szereplők de maga a történet pf...szánalom...

ha már vámpíros akkor inkább a vámpírnaplók

2010. júl. 9. 18:49
 24/28 anonim ***** válasza:
SEMMI
2010. okt. 17. 12:36
 25/28 anonim ***** válasza:
Semmi.
2010. nov. 3. 23:29
 26/28 anonim ***** válasza:
semmi. egytől egyig egy nagy rakás szar
2010. nov. 13. 12:19
 27/28 anonim ***** válasza:
Az elöttem szólók jól mondják.
2011. márc. 16. 15:28
 28/28 anonim ***** válasza:
2011. aug. 17. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!