Palvin Barbit miért említik sokan egy napon a Győzike-félékkel?
Tutam, hogy lesz valaki, aki kijavítja az "egy napon" szerkezetet, pedig így is lehet mondani, mindkét verzió létezik, sőt a naponos verzió az eredeti. Sokan azt hiszik, hogy a lustaság fél egészség az eredeti mondás, pedig ott is csak elterjedt a rossz verzió.
De más modelleket miért nem szidnak? Vagy a focistákat, ennyi erővel?
“Vagy a focistákat, ennyi erővel?“
Csak nézz meg facebookon egy nem épp közkedvelt játékosról szóló posztot. Szerintem egy-egy ilyen után napokig csuklik a családja, annyi szitokszot kapnak.
Focistaknal egyebkent a legelso dolog amit felhoznak ha rosszul játszik az a keresete.
nehéz kérdés
nem tudodom, hogy mit választanál .
Luxus élet cserébe mutogadnád magad vagy 120 ezer ft havonta szar meló unalmas élet és nyomor, veszekedés pénztelenség és alig láttál vmit a világból.
Ő bevállalta
Nem tudom, hogy ez a két véglet van-e. Én pl. 150-et keresek, de szeretem a munkámat, mert érdeke. És nem is akarom látni a világot, mert nem szeretek utazni, legalábbis repülővel.
De amúgy miért baj ez az embereknek, mi közünk ahhoz, hogy valaki sokat keres? És úgy teszünk, mintha ő találta volna fel a magamutogatást. Még csak nem is playmate modell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!