Csak engem idegesít ennyire Meghan Markle viselkedése?
Egy kicsit nekem is furcsa, hogy tudatában volt, hogy egy olyan családba házasodik be, ahol nagyon régi hagyományok és szabályok élnek. Persze kell haladni a korral, de nem tudom miért fájna neki, hogy amikor megszületik a gyereke készítsenek róluk a kórház ajtajában pár képet, amin kb általában nem is látszódik a baba. Mióta megszületett Lajos hercegről is kb 3 db kép jelent meg, tehát nem kell állandóan mutogatni a gyereket, de szerintem is jobban meg kellene érteni, hogy ez nem egy átlagos család. És sosem lesz az. És soha nem fogja tudni olyan privátan élni az életét mint addig. Félreértés ne essék, teljesen megleszek a képek nélkül, csak kicsit olyan érzésem van, mintha le sem tojná, hogy milyen családba házasodott be.
Meg ez is furcsa, hogy állítólag már vagy 7 személyzete felmondott, mióta ott van...azért ez nem lehet véletlen.
Kettős érzésem van, mert amúgy egy nagyon aranyos nőcinek tűnik, szerintem tényleg szereti Harry-t, de sokkal jobban kellene alkalmazkodnia. (Látszik, hogy amerikai, na :D ) Meg ezek a palotából kiszivárgó hírek is furcsák...nyilván sosem tudjuk meg az igazat, de biztos van valami alapjuk.
Kíváncsi leszek rá/rájuk pár év múlva, de kívánom, hogy jól alakuljon minden!
Már nem érdekel. Elkönyveltem, hogy a Diana még egy utolsót rúgott a királyi családba a leendő néger unokával.
A Diana eleve beteg volt, semmit nem tudott normálisan csinálni, meg is látszott a fiain. A nagyobbikat is a felesége fogta meg, de neki legalább -most úgy néz- normális vágányba került az élete.
A kisebbiknek meg meg se jött az esze, képes volt egy félnégert bevinni a királyi családba.
Ezután már csak egy családi balesetet kell megrendezni, és a következő generáció brit uralkodója néger lesz -lenne, mert ott fogják a királyságot megszüntetni inkább-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!