Idegesít anya viselkedése?
63 éves és annyira tipikus idős..
Buszon nem engedi előre a terhes nőt, gyógyszertárban ma megnyitottak egy új kasszát és egy férfi a kisbabájával álltak a hosszú sor végén és mondta nekik a gyógyszertáros nő hogy jöjjenek és anya erre bevágott eléjük. Aztán szólt neki a nő hogy a-a, a férfi meg a baba jöjjenek..Aztán hát mondta szerencsétlen pasi anyumnak hogy nyugodtan menjen..de annyira zavaró.
Meg buszon is ma. Anyu nem bír ülni..nem szeret sokáig és ezért felállt a busz közepébe. Valami nagyon szűk busz jött és más meg leakart szállni de anya miatt nem tudtak. Babakocsis nő is szenvedett az ajtónál.Majdnem rázárták anyu miatt.
Régen nem volt ilyen de mióta idősödik azóta ezt csinálja. Ezt ma megmondtam neki hogy ne sértődjön meg de ezt látom, erre kb mindenki előtt elkezdett üvölteni hogy én miért szólom le őt állandóan.
De könyörgöm ez annyira zavaró...
Mitől lesznek az idősek ilyen tolakodóak?
Hogy csak magukat figyelik?
Ma megfigyeltem anyut és ilyenkor mintha kizárná a külvilágot és csak az lebegne a szeme előtt hogy had én jussak fel elsőnek a buszra.
Miért ilyenek?
Nem rosszindulatú alapvetően.
Ápolónő volt és szerette is csinálni meg másokon segíteni.
De pár éve ilyen.Illetve ezt így nagyon durván én ma vettem észre.
Nem lehet kezdődő demencia?
Együtt jár a személyiség változasával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!