Csak én vagyok a hülye, hogy így látom az egészet, vagy tényleg így van?
Figyelt kérdés
Általában olyan emberek lesznek híresek,zenészek,akik jól néznek ki. Akik vonzóak,sármosak.2019. ápr. 11. 13:10
1/11 anonim válasza:
Jól látod, mert őket mutogatja a média akkor is, ha amúgy a zenéjük egy hordó... De van zenei élet a médián túl is és vannak akik megélnek belőle. Bár ehhez nagy tehetség kell, de létezik.
2/11 anonim válasza:
Csak te! (Akik eljutottak egy jo szintre azokat a sminkesek olyanná varázsolják.)
3/11 anonim válasza:
Sok híres zenész/énekesnő kifejezetten randa. De sminkkel, jó ruhákkal, frizurával feldobják őket.
4/11 anonim válasza:
Hát nézd meg az elefánt ember kaszatibit vagy a f4szorrú berkit... :D
5/11 anonim válasza:
Csak mondj három olyan híres énekest aki tlnyleg jól néz ki (természetesen is, nem csak 3 tonna sminkben meg milliós ruhákban). Várok.
6/11 anonim válasza:
Mick Jagger egy jó ellenpélda. :D
7/11 anonim válasza:
Mick Jagger fiatalon jól nézett ki, az már más kérdés, hogy úgy öregedett meg, mint egy gyűrött rongy... :D
8/11 anonim válasza:
Szerintem Mick Jagger egyáltalán nem nézett ki jól, viszont idősen szimpatikusabb.
26/N
9/11 anonim válasza:
Én inkább úgy mondanám, hogy hatalmas előny, ha valaki jóképű/szép, de azért vannak, akik enélkül is be tudtak futni. (Pl Ed Sheeran szerintem kicsit sem jóképű, de a tehetséges tagadhatatlan, meg nagyon aranyosnak tűnik)
Valaki mondta előttem, hogy nem tudsz olyat mondani, aki smink nélkül is szép. Szerintem van :) Pl Selena Gomez, Margot Robbie, Gal Gadot, Lana Del Rey, Beyonce, Palvin Barbi
Nyilván máshogy néznek ki, egyszerűbben, attól még szépek :)
10/11 anonim válasza:
Na meg a férfiak, akiket nem is sminkelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!