Most hogy meghalt Andy Vajna, Timi mit fog csinálni, mihez kezd?
Nekem is ugyanez a kérdés fogalmazódott meg a fejemben pár órája.
*Csak a kommenteket jöttem olvasni.*
El fog menni a templomba es halat ad hogy csak par evig kellett varnia a milliardokra, es a par evnek a felet is tavol toltotte a "szeretett" ferjetol.
Viszont a zoldkartyajaval most mi lesz? Kinzo kerdes.
Andy Vajnának tudtommal van gyereke, és ő örököl.
Az 100%, hogy van végrendelete.
Biztos lehetsz benne, hogy Timikéből nem lesz àrufeltöltő.
Engem inkább az tesz kívàncsivá, hogy meddig tudja fenntartani a szegény, gyàszoló özvegy álarcát.
Mert szerető hitvesnek nem nagyon látszik, miközben bikiniben pózol a tengerparton, a férje meg Budapesten haldoklik.
Vajna nem volt hülye. nem hagyja a vagyonát egy harmadosztályú prostira. Ha gyereke nem is volt, de számtalan alapítvány és intézmény volt a nevén.
Ha volt egy kis esze (igen volt) akkor ezek közt osztotta szét. Timike most nézhet másik bio atm után. Nem sokáig fog "gyászolni" abban biztos lehetsz.
Amúgy észrevetted, hogy akik hozzászóltak a halálhírhez meg sem említették Timikét?
Na... ne kezeljük már úgy ezt a nőt mint valami önfeláldozó szerető feleséget. Ő egy használati tárgy volt. Egyetlen előnye hogy Magyar volt, mert Vajna papa számtalan színésznőből és prostiból választhatott volna akik 100x jobbak mint Timike.
De hogy a kérdésre is válaszoljak...mit fog csinálni?
Keres egy másik pénzes öreg faxt, vagy valami kretén focistát. Dolgozni nem fog menni, abban biztos lehetsz. :) Timikét kb mindenki utálja, aki benne látja az etalont azzal komoly bajok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!