Facebook ismerőseid között szoktál időnként takarítást csinálni?
Figyelt kérdés
Pl. ha tudod, hogy soha többé az életben nem fogtok találkozni és nem is vagy rá kíváncsi.2018. dec. 9. 00:50
2/13 anonim válasza:
Amikor még fiatalabb voltam és 150 fölé mentezeknek azembereknek a száma, takarítottam. Azóta nem tud bejelölni mindenki, és én se jelölök be bárkit.
3/13 anonim válasza:
Szoktam, de sajnos így is kevés ismim van...
4/13 anonim válasza:
Rendszeresen.
Olyan kritériumok, ha debileket oszt meg pl tibi atya,kasza tibi,... de rájöttem, van egy más opció is, nem feltétlen kell az "ismerőst" törölni.
Babaképesek, azonnal mennek a levesbe.
5/13 anonim válasza:
nem mert egy kezemen meg lehet számolni az ismerősöket
6/13 anonim válasza:
Èn fokozatosan leèpítettem mindenkit magam körül, így egyedül vagyok.
7/13 anonim válasza:
Letöröltem a fészbukot, semmi értelme.
8/13 anonim válasza:
Annyira,hogy kb.21 ismerősöm maradt.Azokat is csak azért hagytam meg,hogy legyen azért pár ember.
9/13 anonim válasza:
azért hagytam meg,hogy legyen azért pár ember.
És mégis mire jó, ha van pár ember aki ismerősöd a neten? Jobban érzed magad tőle?
10/13 anonim válasza:
Néha szoktam, akikkel csak egyszer találkoztam, vagy régebbi ismerős, de már úgysem beszélünk. Attól hogy nem tetszenek a posztjai valakinek, nem feltétlen törlöm, van hogy csak a hirfolyamomból törlöm. Ezért van az, hogy ott főleg csak hírek, és csoportok értesítései jelennek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!