Facebook ismerőseid között szoktál időnként takarítást csinálni?
Nem de kéne... legutóbb néztem rá és közel az ezerhez az ismerőseim száma, és iszonyatosan ledöbbentem... én még ott tartok hogy van 1-2 száz ismerősöm... évek alatt jól feltorlódott... legnagyobb bajom az, hogy munka révén sokan bejelölnek, és nem akarok bunkó lenni, visszaigazolom, meg miért ne...de ez azért túlzás. Egy időben csináltam egy csoportot ahova minden nem közeli új ismerőst bedobtam, az semmit se látott nálam csak azt ami amúgy is publikus, de már azt se vezetem, mert vannak szintek, több csoport kéne... de leginkább 10 év után már a facebook se izgat. Megtanultam, hogy nem privát használom, hanem úgy mint az instagramot. Azt mutatom csak amit bárki láthat... privát - közeli ismerősöknek meg ott a messenger. ;)
Szóval lehetne takarítani de már sosem fogom úgy használni a facebookot ahogy utópisztikusan elképzeltem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!