Mostanában mivan Mr. Bustával?
Figyelt kérdés
Nagyom fel volt kapva 2014körül de nagyon kiégett csorokám...😂#Mr. Busta #"rap"
2018. dec. 28. 00:09
2/7 anonim válasza:
Tipikus szezonális sztár, mint a 2000-es évektől kb. 10-ből 9 előadó, akik 1-2 évig nagyon mennek, ők az isten, aztán eltelik 3-4 év és azt se tudják hogy léteztek. Évtizedekre vagy még tovább csak olyanokat jegyeznek meg akik értékeset teremtenek, a tömeggyártott médiacelebeket nem igazán.
3/7 anonim válasza:
Utolsó sajnos nem igaz.. Ott van Sub Bass Monster mai napig baszó a 10 évvel ezelőtti száma is illetve pont az van benne ami a mai nap aktuális.. róla nagyon elvétve találni valami kis szösszenetet pedig Magyarország legjobb hip hop- rapper előadója, a hangja kinézete meg egyenesen Eminem.
4/7 anonim válasza:
Oké 3-as, de én most nem azokról beszéltem akik tényleg tehetségesek csak le vannak tojva, hanem pont az ellenkezőjéről, azokról akik tehetségtelenek de ideig-óráig fel vannak nagyon kapva.
Amit te írsz az teljesen igaz, a tehetséges emberek ritkán kapják meg a kellő megbecsülést, akik viszont tényleg tehetségesek ÉS be is tudnak törni, azok hosszú időre fennmaradnak, erre céloztam.
5/7 anonim válasza:
Jól van, köszönjük szépen. :) Készül az új album, a külföldi előadók sem dobnak ki minden évben 6 lemezt. Jó munkához, minőségi anyaghoz idő kell. Addig keep calm, jövünk, hallgasd ezt.
6/7 anonim válasza:
Nehogy azt hidd, hogy kiégett! Váratlanul fogja kiadni a legújabb lemezét!
7/7 anonim válasza:
Dolgozik az új lemezén,amivel váratlanul akar jönni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!