Mi az oka annak hogy mostanában ilyen keveset alszok?
Figyelt kérdés
Tegnap is lefeküdtem 23.45 körül és felébredtem 05.15 körül.Utána nem is aludtam vissza.De nem is vagyok se fáradt se álmos.Utánajártam: átlagos alvásmennyiség 8-9 óra.
Most valami betegségem van vagy mi?Ti mennyit birtok aludni?Mit csináljak hogy többet aludjak?
22/F
2018. okt. 27. 12:44
1/1 anonim válasza:
Lehetséges, hogy napközben nem csinálsz semmi megterhelőt, ami okot adjon arra, hogy fáradt legyél. De ez akkor sem egészséges. Sportolj rendszeresen, feküdj le hamarabb és ami a legfontosabb: elalvás előtt 1 órával ne telefonozz vagy számítógépezz, mert jelentősen rontják az alvás minőségét. Még egy tipp: elalvás előtt ihatsz tejet vagy citromfű teát...az megnyugtat és tovább is fogsz aludni...ha semmi sem vált be, akkor fordulj orvoshoz. Minimum 7órát próbálj átaludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!