Mit jelent az a mostanaban divatos szofordulat, hogy " kivanom, hogy talalkozzon onmagaval"?
Figyelt kérdés
Gyakran olvasom,sejtem,de kivancsi vagyok,mit jelent,es hogy alakult ez ki.
A masik kedvencem,a "tortenes,tortenesek."
Ami ugye esemeny,cselekedet ....ez is olyan fura,es gyakori kifejezes lett ujabban.Mi a velemenyetek?
2018. okt. 23. 05:01
1/4 anonim válasza:
"Kívánom hogy találkozzon saját magával" - Olyan kellemetlen vele lenni hogy ha magával találkozna ő is megtapasztalná.
Én így tudnám körülírni.
2/4 anonim válasza:
Jôl îrja az egyes.
A törtènèsek szerintem egy rossz megfogalmazás, amolyan orvosi szôjárásban okè, de a hètköznapikban nem egy szerencsès.
3/4 A kérdező kommentje:
"aki az ilyen viselkedéssel egyetért és támogatja az találkozzon majd ÖNMAGÁVAL!!!!!!"
pl. ebben a szövegkörnyezetben hogy kellene értelmezni?
Ezt egy kommentben olvastam a facen.
2018. okt. 24. 09:35
4/4 A kérdező kommentje:
Na meg ezekbe mindig belefutok...nagyon népszerű mondás lett ...
2018. okt. 24. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!