Szerintem meg neked magas az értelmes, emberi kommunikáció. =)
2010. jún. 27. 21:46
12/19 anonim válasza:
Ha ez neked értelmes emberi kommunikáció akkor talán ereszkedj le a fáról, és nézz a tükörbe,
és csak utánna modj másról véleményt.
2010. jún. 27. 21:55
13/19 anonim válasza:
Dehogyis...szerintem nem csaj...
2010. júl. 2. 18:10
14/19 anonim válasza:
Biztos,hogy fiú...én nem mondom,hogy csaj,de abban egyetértek,hogy tényleg egyre gázabbul néz ki...eddig még úgy türhető volt...de ez a pánk haj újabban(mint egy gyengeőrült)
2010. júl. 2. 18:13
15/19 anonim válasza:
Lánynak egész szép, de fiúnak undorító, phúj, és még zenélni se tud.
2010. júl. 4. 13:11
16/19 anonim válasza:
sztem most inkább konkrétan visszavett.Nincs olyan sokszor taréja,nem jár nőies cuccokba...
nem vagyok rajongó,de most h így rákerestem,sztem kicit visszavett.
Szerintem ellenkezőleg...Nem vett vissza...Nem jár nőies cuccokba?Azért az túlzás...tök szűk gatyákba jár,meg 2 m-es műkörmökkel...(nem mintha zavarna)de szerintem az előző stílusa sokkal jobban állt neki...
2010. júl. 7. 12:31
18/19 anonim válasza:
jó vicc xD
2010. júl. 18. 23:06
19/19 anonim válasza:
Amúgy ha csaj lenne,és én meg pasi pont az esetem lenne...
De mivel pasi és úgy néz ki mint egy csaj,és én és úgy nézek ki(mivel az vagyok) elég érdekesen mutatnánk egymás mellett...:D:D:D
Még régebben megkérdeztem az 5 éves öcsémet,hogy szerinte jó csaj-e Bill,azt mondta nagyon bejön neki ....:S
Szép arca van,egzotikus,hosszúcombú,vékony mint egy ropi,2 magas,hajjal együtt három :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!