Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Bill Kaulitz jó csaj?

Szerintetek Bill Kaulitz jó csaj?

Figyelt kérdés

ha nem nézzük, hogy egyébként pasi xD

csak mert nemrég szörfölgettem a neten, láttam róla egy képet és rájöttem, hogy egyre szebb csaj :D ezt nem tudom jobban megmagyarázni :D:D

na de nézzétek meg róla ezeket a képeket, és próbáljatok meg elvonatkoztatni attól, hogy egyébként fiú.(vagy valami olyasmi xD)

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 26. 22:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg neked magas az értelmes, emberi kommunikáció. =)
2010. jún. 27. 21:46
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Ha ez neked értelmes emberi kommunikáció akkor talán ereszkedj le a fáról, és nézz a tükörbe,

és csak utánna modj másról véleményt.

2010. jún. 27. 21:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Dehogyis...szerintem nem csaj...
2010. júl. 2. 18:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy fiú...én nem mondom,hogy csaj,de abban egyetértek,hogy tényleg egyre gázabbul néz ki...eddig még úgy türhető volt...de ez a pánk haj újabban(mint egy gyengeőrült)
2010. júl. 2. 18:13
 15/19 anonim ***** válasza:
Lánynak egész szép, de fiúnak undorító, phúj, és még zenélni se tud.
2010. júl. 4. 13:11
 16/19 anonim ***** válasza:

sztem most inkább konkrétan visszavett.Nincs olyan sokszor taréja,nem jár nőies cuccokba...

nem vagyok rajongó,de most h így rákerestem,sztem kicit visszavett.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. júl. 4. 22:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ellenkezőleg...Nem vett vissza...Nem jár nőies cuccokba?Azért az túlzás...tök szűk gatyákba jár,meg 2 m-es műkörmökkel...(nem mintha zavarna)de szerintem az előző stílusa sokkal jobban állt neki...
2010. júl. 7. 12:31
 18/19 anonim ***** válasza:
jó vicc xD
2010. júl. 18. 23:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Amúgy ha csaj lenne,és én meg pasi pont az esetem lenne...

De mivel pasi és úgy néz ki mint egy csaj,és én és úgy nézek ki(mivel az vagyok) elég érdekesen mutatnánk egymás mellett...:D:D:D

Még régebben megkérdeztem az 5 éves öcsémet,hogy szerinte jó csaj-e Bill,azt mondta nagyon bejön neki ....:S

Szép arca van,egzotikus,hosszúcombú,vékony mint egy ropi,2 magas,hajjal együtt három :P

Szerintem minden pasi ilyen nőről álmodozik...:D

2011. ápr. 26. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!