Mit gondoltok Nina Dobrevről?
Kedvenc színésznőm. A Vámpírnaplók alatt nagyon jól nézett ki , de a sorozat után igencsak magába zuhant(teljesen érthető ok miatt).
Mostmár, kezdi össze szedni magát de még mindig nem az igazi sajnos :(
Személyesen nem ismerem de szerintem egy igazán kedves, aranyos és talpraesett lány.
Arról ugye tudsz, hogy a Vámpírnaplók forgatása alatt Damon és Elena a valóéletben is össze jöttek?
Na ,3 évig voltak eggyüt. Álltólag, a Damont alakito szinêsz(Ian) feleségül kérte Ninát de ő arra hivatkozva, hogy még fiatal és nem
akar házasságot vissza utasitotta az ajánlatot. Erre nem tudom pontosan mennyi időre rá Nina ex pasija feleségül vette Nina legjobb barátnőjét Nikki Reed-et , akinek gyereket is csinált.( Állítólag elvette a Nikki fogamzásgátlóit , és megmondta hogy nem szedheti)
Szoval Ian( Nina exe) minnél hamarabb gyereket akart, mert már nem épp fiatal csirke. Ezt a tényt becsomagolták, egy rózsaszín cukormázas történetbe, miszerint ők(Nikki és Ian) már évekkel ezelőtt is megtetszettek egymásnak ,csak akkor nem mertek lépni és a sors akarta így, hogy ők együtt legyenek.
(Amúgy ha engem kérdezel Ian sokkal boldogabbnak látszott Nina mellett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!