te is meg fogsz öregedni, nézegesd majd magad és rakj fel képeket hogy fikázzunk
2017. nov. 16. 01:02
2/16 A kérdező kommentje:
Valóban nagyon öreg, már vagy 28 éves....Durván megöregedett :D
Elárulom neked, nem sokkal vagyok fiatalabb nála, azért kedves vagy, hogy aggódsz, de jó genetikát örököltem :)
2017. nov. 16. 01:08
3/16 Bihar Valatonon válasza:
Mondjuk mert lehet pont valami szerephez változtatja/változtatta a stílusát?! Szerintem semmi baj nincs vele a Tripla X 3 nem túl régi film és abban is nagyon jól nézett ki....
2017. nov. 16. 01:45
4/16 anonim válasza:
Szerintem az égvilágon semmi baj nincsen vele egyik képen sem.
2017. nov. 16. 03:29
5/16 Andizsuzsi válasza:
Szeretnék én ilyen csúnya lenni...
2017. nov. 16. 05:02
6/16 anonim válasza:
A hosszu haj nagyon kislanyositotta az arcat, ezert lathatod masnak most.
2017. nov. 16. 05:42
7/16 anonim válasza:
Már nem húszéves, hanem lassan harminc. Felnőtt, talán fogyott is pár kilót (kicsit vékonyabbnak látom az arcát a frissebb fotókon.
Érettebb lett, a frizurája is más, ennyi. Azért az súlyos, hogy csúnyának nevezed szerintem.
2017. nov. 16. 05:53
8/16 anonim válasza:
Hát, ha neked ennyi a csúnya és a szép közti határ, akkor nagyon kényes ember lehetsz. Egy szigorúbb hajforma, egy másfajta smink, egy fáradtabb arc, és máris csúnya valaki? Pff.
2017. nov. 16. 06:43
9/16 anonim válasza:
18 évesen lényegesen feszesebb a bőr, mint akár már 28 évesen...
+színésznő, biztosan 2 végén égeti a gyertyát...
Nameg amennyi vért szívtak a vámpírok belőle :) az is sok sgresszel járhat ám :)
2017. nov. 16. 07:42
10/16 Bihar Valatonon válasza:
Nincs ezen mit bonyolítani, ő is mint sokan akik sorozattal lettek igazából híresek idővel változtatni akarnak kinézetre is, hogy ne csak "a lány a sorozatból" téma legyen...főleg amikor azt még fiatalon kezdik, és hosszú ideig tart.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!