Találkoztál Shawn Mendes-el?
Nagyon szeretem Shawnt. Szeretnék vele egyszer találkozni. Remélem eljön majd Magyarországra. Tudom, hogy itt volt a szigeten, de oda én nem tudtam menni.
A kérdésem az lenne, hogy ki találkozott már Shawnnal? Nagyon kíváncsi vagyok mindenféle tőrténetekre.
A sziget volt a második alkalom, hogy láttam fellépni, és nem az utolsó, mert egy jövő bécs is becsúszik ahol végre hivatalosan is tudok találkozni vele.
Viszont a kérdésre válaszolva, nem találkoztam vele, viszont amikor itt volt budapesten, akkor vasárnap, hétfőn a sziget előtt és kedden is megjelentem a hotelnél. Sajnos egyik alkalommal sem tudtam vele személyesen találkozni, mert vasárnap este már nem jött le hozzánk, hétfőn pedig a rendősrség megakadályozta viszont kedden volt szerencsém elcsípni. Noha képet nem készítettünk, mert ahhoz későn érkeztem, viszont még láttam ahogy elhagyta a hotelt és akkor mosolygott meg integetett nekem, szóval azt kell mondjam, ez a kis "találkozás" is felejthetetlen volt, és totálisan megért minden percet.
Egyébként meg rengeteg barátnőm találkozott vele a reptéren és így teljesen megerősített tény, hogy elképesztő édes élőben is, nagyon szerény, udvarias és természetesen kedves is. <3 Remélem egy nap mindannyiótok tud majd vele találkozni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!