Találkoztál Shawn Mendes-el?
Nagyon szeretem Shawnt. Szeretnék vele egyszer találkozni. Remélem eljön majd Magyarországra. Tudom, hogy itt volt a szigeten, de oda én nem tudtam menni.
A kérdésem az lenne, hogy ki találkozott már Shawnnal? Nagyon kíváncsi vagyok mindenféle tőrténetekre.
na látod...én is írtam egy történetet, miszerint ez egy fos, nem "élmény" :D
én voltam már jobb koncerteken is, ahol nem csak annyit tudtam elmondani, hogy pontosan kezdtek és végeztek meg szépeket mondtak...ez úgy nagyjából a legtöbb előadóra igaz...mert ugye rosszul venné ki magát, ha a koncertje alatt csak szidná az ottlevőket, mert nem élvezik eléggé...na de ha ez neked már élmény, hát gratulálok :D
jah, kéne :D és akkor sorozatosan lehetne az oldalt perelni amiatt, mert valaki nem fejtheti ki a véleményét egy kérdésnél, ez a szabad véleménynyilvánítás megsértése...:D
másik kérdés is felmerül, hogy akkor mégis mi értelme ennek a kérdésnek?
biztos benne vagy facebook-on vagy 20 rajongói csoportba...ott ömlengjetek egymásnak, hogy micsoda ember ez a shawn mendes...nyaljátok ott a seggét, ott tuti nem fog senki negatív véleményt mondani róla, ha már nem tudjátok feldolgozni, hogy létezik olyan is. :D
Valahogy soha nem ertettem az ilyen embereket. Nem azt mondom hogy csak azért volt jó a koncert mert szépeket mondott.
Nekem életem legjobb napja volt hogy végre élőben láthattam a példa képemet! Egyébként szerintem nem véletlenül történt az hogy Shawn hozta a szigetnek a legtöbb látogatót. Iszonyat sok híres előadó volt most is szigeten mégis sikerült igencsak kiemelkednie. Egyébként a hangját, az élő ének hangját nem véletlen nem írtam mert lehet hogy nem szereted magát az embert vagy a zenéit amivel nincs is probléma de azzal nem vitatkozhatsz hogy nagyon jó hangja van. Egyébként a koncerten midnem tökéletesen megvolt szervezve és megvalósítva, nem véletlen vagyok meg mindig a hatása alatt😂 amúgy meg az a két dolog miszerint időben érkezett az sem utolsó már 2018-ban ugyanis szokásuk az énekeseknek órákat késni. Hogy szép dolgokat mondott azt nem arra gondoltam hogy aztaa tud beszélni hanem legalább nem merült ki a kommunikáció azzal hogy “sing with me” ;) nekem is van sok énekes akit nem szeretek de nem hangoztatom. Szerintem az egyik legundorítóbb ha valaki cikizi valakinek a zenei izlését<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!