Találkoztál Shawn Mendes-el?
Nagyon szeretem Shawnt. Szeretnék vele egyszer találkozni. Remélem eljön majd Magyarországra. Tudom, hogy itt volt a szigeten, de oda én nem tudtam menni.
A kérdésem az lenne, hogy ki találkozott már Shawnnal? Nagyon kíváncsi vagyok mindenféle tőrténetekre.
#6 Minek foglalkozol vele, ha nem ismered? Nem kell minden kérdés alatt megkérdezned ugyan azt amit te is ki tudsz deríteni
Amúgy sajnos én sem voltam a Szigeten.
Én voltam szigeten és valami fantasztikusan jó koncertet adott. Majdnem az első sorokban álltunk a barátnőmmel. Viszont meg is szenvedtünk érte mert vagy 5orat álltunk a tűző napon hogy jó helyünk legyen.
Shawn nagyon rendes volt. Egy percel a kezdés előtt a színpadon volt és időben fejezte be. Nagyon szép dolgokat mondott. Egyszóval fantasztikus volt életem legjobb napja lehetett.
micsoda gesztus, hogy időben kezdte és időben fejezte be a koncertet meg szép átvezető szövegeket nyomott...XDXD
látszik akkor még nem igazi világsztár, mint Rihanna meg hasonlók, akik órákat is késhetnek a koncertről és leszarják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!