Hol lehet megtalálni Selena Gomezt?
Figyelt kérdés
Itt vagy budapesten, nem tudja vki, h melyik hotelben lakik vagy esetleg, hol forgatnak??2010. jún. 23. 17:57
2/13 anonim válasza:
Google-ben egész egyszerűen megtalálod.
3/13 A kérdező kommentje:
Azért a kiegészítő szöveget is elkellett volna olvasni, de látom az már nem megy!
2010. jún. 23. 18:28
4/13 A kérdező kommentje:
AKI NEM TUD NORMÁLIS VÁLASZT ADNI AZ NE IS ÍRJON! KÖSZI!
2010. jún. 23. 18:29
5/13 anonim válasza:
Auschwitzi koncentrációs táborban.
6/13 A kérdező kommentje:
Húúú baz*meg ezen az oldalon csak gyökerek vannak!
2010. jún. 23. 19:06
7/13 anonim válasza:
Én úgy tudom már elment Mo-ról, bár nem vagyok egy nagy Selena fanatikus.
8/13 anonim válasza:
én sem szeretem őt túlságosan, de szoktam szörfölgetni, és szerintem is elment már. mert a filmjét még áprilisban forgatta, a klipje meg kijött már. szóval már tuti nincs itt. nem hiszem hogy még egyszer áthejeznék az egész stábot ide, ha már egyszer itt voltak. egybe szokták leforgatni az ilyen filmeket.
9/13 A kérdező kommentje:
én azt olvastam h júliusig itt vannak!!!! ezért kérdeztem! De köszi nektek h normálisan válaszoltatok! :)
2010. jún. 23. 19:39
10/13 anonim válasza:
Auschwitzi koncentrációs táborban xDDDDDD ez jóóó:DDDD
xDxdXdXDXDXD
amúgy kedves válaszíró, a tévében is volt.. már elutaztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!