Csak én nem bírom Selena Gomezt?
Figyelt kérdés
Mindenhonnan ő folyik, mikor szerintem színészi tehetsége egyenlő a nullával, annyi, hogy helyes lány.2011. jún. 9. 15:41
1/13 anonim válasza:
Én se szeretem őt. Nem sok tehetsége van.
2/13 anonim válasza:
Nekem Amanda Seyfried ilyen..mindenki ódákat zeng róla a Lány és Farka filmből, de szerintem semmit nem színészkedett benne.
3/13 anonim válasza:
én kedvelem őt, és ne mond h nem tehetséges a színészkedésben , mert nagyon is az .
annyi h az éneklést nem kéne neki erőltetni, mert a hangja nem jó :S
4/13 anonim válasza:
Nyugi én sem szeretem sőt utálom őt. meg mék vannak páran
5/13 A kérdező kommentje:
Szerintem szörnyű színésznő. Nálunk úgy vágnák ki a tanodából, hogy a lába nem érné a földet, abban a varázslós valamiben is nagyon gyenge és hát hangja sincs jó.
2011. jún. 9. 18:46
6/13 valakiakitnemismersz válasza:
Én csak jól megdugnám :D a többi nem érdekel.14/f
7/13 anonim válasza:
én se szeretem a hanja is sz*r meg színeszkedni se tud. ja, és szerintem nem is szép lány
8/13 anonim válasza:
Először nekem sem volt szimpatikus, de most már megszerettem. Szerintem nem tehetségtelen, bár nem is kimagasló: aranyos pofija van, és elég bájos.
9/13 anonim válasza:
Én nemhogy nem bírom, hanem utálom... Undorító, hogy azzal akar híres lenni, hogy milyen a pofija... -.-"
10/13 anonim válasza:
Rühellem az ilyen "sztárjelölteket".Semmit nem csinálnak,csak szépen mosolyognak a kamerába és elmondják a betanult szöveget,mint egy robot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!