Mi a véleményetek arról, hogy Majka és Curtis nem folytatja tovább?
Koncertjükön nem voltam, de pár közös zenéjüket szeretem.
Ettől függetlenül viszont megvan róluk a véleményem. Curtis az én szememben akkor lett egy senki, mikor nagyon durván megverte a barátnőjét. Majkát egy "kicsit" bunkónak tartom. Az pedig szerintem pofátlanság, hogy az állítólagos legjobb haverját így kibeszéli a nyilvánosság előtt. Egyébként szerintem Majka is ugyanúgy drogozik mint Curtis... meg mint az összes sztár.
Majka egy tehetségtelen és primitív tahó, aki úgy szopta fel magát, Curtis-t is kihasználva. Az összes számuk lopott. Az egész vagy csak hírverésnek volt jó, ha nem, akkor is gusztustalan, ahogy (rejtetten) magát fényezve hőbörög a "barátjáról" a színpadon. Sajnos nekem volt személyes tapasztalatom is az úriemberrel, akkor is egy egoista, panelproli hatását keltette, aki semmibe vesz másokat.
Curtis sem jobb, nem védeni akarom. Csak nem kell Majkát isteníteni, meg hogy ő csak jót akart.
Majka igazi arca:
https://www.youtube.com/watch?v=7X9GLSDMh0U
Szerinte minden nő r banc, akit nem lehet lekamerázni csakúgy.
"RESZPEKT"
62%
Hát igen. Undorító az egész ember. Én arra emlékszem, amikor kiposztolt valami olyan szöveget facebook-on, hogy a nők szart sem érnek és hasonló őrjöngést. Konkrétan gyűlöletbeszédnek is beillet. És egy csomó nő ennek ellenére még mindig imádja. Elképesztő. Azóta valahogy eltűnt ez a gyönyörű bejegyzése, meg a hírek is erről. Arrogáns féreg.
Nagyjából ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!