Mi a véleményetek arról, hogy Majka és Curtis nem folytatja tovább?
Figyelt kérdés
Majka facebookos posztjáról mit gondoltok?2018. aug. 23. 07:27
1/32 A kérdező kommentje:
Mármint együtt nem folytatják tovább.
2018. aug. 23. 07:27
2/32 anonim válasza:
Sajnálom 😞
Nagyon Jól Voltak együtt. Voltam koncertjükön is.
Bár Én nem Láttam a posztot
3/32 anonim válasza:
Őszintén szólva engem nem rázott meg különösebben.
4/32 anonim válasza:
Nem tudom, hogy kik ők, de ha Brad Pitt és Jennifer Aniston is elváltak, akkor ezen sem kell meglepődni. A sztárvilágban gyakori a szakítás.
5/32 A kérdező kommentje:
Èn is voltam többször is a koncertjükön korábban. De nekem már akkor sem volt szimpi Curtis mikor megverte a barátnőjét. Azt hittem már akkor annyi lesz a karrierjének.
Köszi a válaszokat!
2018. aug. 23. 11:17
7/32 anonim válasza:
Fú, hadd gondolkozzam.......semmi.
8/32 anonim válasza:
Kőkemény drogos Curtis, megbízhatatlan, állandóan visszaesik, hiába az elvonó. A társulat, a zenekar érdekében kellett kitenni.
9/32 anonim válasza:
Abszolút nem érdekel, egyik sem.
10/32 A kérdező kommentje:
#9: Ha engem valami nem érdekel, nem kommentelek alá. :) Bocsánat hogy nem írtam ki, hogy az írjon aki ismeri, esetleg szerette őket, volt a koncertjükön korábban stb..
2018. aug. 23. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!