Mitől lett a "Belehalok" ekkora sláger?
Úgy értem, egy közepes rap alap (külföldről vett), a szöveg pedig semmilyen érvényes állítást nem fogalmaz meg. Frázisokra épül, (keresem a helyem, ne kerüljek trébe, stb.) mindenféle személyes, hozzáadott érték nélkül.
Miért szeretik mégis ennyien ezt a számot? És mondjuk ha már ilyen gondolkodós rapről van szó, akkor miért nincs pl. Tkydnek legalább ugyanekkora nézettsége?
@15:04
Miért, ki vagy te? Elárulok egy titkot nem attól lesz egy sláger sláger, hogy te hallottad. :D
Amúgy egyet értek a kérdezővel hogy egy borzasztó középszerű felejthető valami. Más most is a múlté az a szám. 10 év múlva meg talán már senki nem emlékszik rá.
2-es: 34 millió kattintás van rajta youtube-on, szerintem joggal nevezhető slágernek, még ha nem is tetszik.
4-es: kb. tíz ismerősöm osztotta meg facebook-on és egyikük sem volt roma, ha erre gondolsz. Én nem hallgatom, csak meg akarom fejteni, hogy miért van az a 34 millió kattintás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!