Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért jön be annyi 30 feletti...

Miért jön be annyi 30 feletti nőnek ez a pasi?

Figyelt kérdés

[link]

A tinilányok undorodnak tőle , de a felnőtt érett nők körében nagyon népszerű .

2010. jún. 19. 16:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Azért, mert amikor ők voltak tinik, akkor ez volt a férfiideál! :D

Egyébként szerintem inkább a 40-esek körében lehet népszerű...Már akinek eleve ilyen kificamodott ízlése van. :)

2010. jún. 19. 18:30
 2/13 anonim ***** válasza:

mert ízlésficamuk van

bleee

2010. jún. 19. 19:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
uáááá. blöö. fúj. xd
2010. jún. 20. 21:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Fúúúú de elegem van már ebből a pasiból... mi a f*szért kell mindenhova belinkelni ezt a rusnyaságot?!...Hát komolyan mondom... fogadd már el hogy egyszerűen senkinek nem tetszik.... 32 éves nő vagyok és mégsem tetszik... sajnálom ez van.. fogadd el... Nem véletlenül undorodnak tőle a tinilányok... Lehet neked tetszik, magánvélemény. Az addig rendben van hogy megmutatod hogy neked tetszik és megkérded hogy másnak is bejön-e, de már vagy 4 kérdésnél ahol ez a pali van belinkelve mindenki azt mondta hogy ronda. Miért kell erőltetni?! -.-'
2010. jún. 21. 11:20
 5/13 A kérdező kommentje:
Én nem erőltetem ...
2010. jún. 21. 19:47
 6/13 A kérdező kommentje:
Mellesleg mik a fa*z közöd van hozzá hogy mit csinálok ? Ha nem érdekel ne nézd , 32 évesen még itt csüngsz ezen az oldalon sztárok bulvár témában búvárkodva ahelyett hogy a gyereked szoptatnád .
2010. jún. 21. 20:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj, de te sem lehetsz több mint 17 éves kis takony. Ez az egyik. A másik az hogy én nem voltam veled tapló paraszt, viszont ezzel szemben te, az voltál velem. Szóval fogd vissza magad, mert magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt. Ha már itt tartunk hogy kinek mihez mi köze van, akkor tisztázzuk le hogy neked sincs túl sok közöd ahhoz hogy én 32 vagy akár 99 évesen mit csinálok, milyen oldalakon "csüngök" /csak hogy a te szavaiddal éljek/.

Ja, és még valami. Ha én menjek szoptatni a gyerekemet, te meg menj szoptatni édesanyádat.

2010. jún. 21. 21:08
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi babám , de már megtette helyettem . Amúgy nem annyi idős vagyok mint amennyit írtál , és hiába óbégatsz hogy így takony úgy takony , téged egy 50 éves ugyanúgy lekiscsitrizhet vagy taknyozhat , szóval felesleges itt megpróbálnod az intelligenset játszatni .
2010. jún. 21. 21:21
 9/13 A kérdező kommentje:
Ja , véletlen se keltenék feszültséget , de ha már itt dekkolsz , te vagy a párod ( ha van ) biztos sokkal szebbek lehettek ettől a " rusnyaságnál " ( ha már így fejlesztjük a közös szókincsünket )
2010. jún. 21. 21:25
 10/13 anonim válasza:

Bocsi az offért:

De nem értem hogy miért kell itt veszekedni. A válaszoló se volt túl kedves, de a kérdező sem. Kedves kérdező! Ha valakinek negatív véleménye van, el kell fogadni, viszont nem értem a válaszoló részéről az anyázást. Szerintem semmi értelme a veszekedésnek, habár semmi közöm hozzá, nem akarom az okosat játszani, bocsi hogy beleszóltam, de nem tudtam megállni.

Off vége.

A kérdésre pedig a válasz: Szerintem se valami szépség ez a férfi, de ez egy magánvélemény.

2010. jún. 21. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!