Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 feletti nők, titeket hogy...

30 feletti nők, titeket hogy érintene, ha a pasi a második beszélgetős randin sört kérne?

Figyelt kérdés
Csak engem érint ez rosszul, vagy más is gáznak tekinti?
2011. febr. 14. 18:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
81%

:)

Gondolom a pasi elmúlt 18.

Egy kellemes beszélgetés közben iszik egy sört: nem gáz.

A beszélgetés végére enyhén spicces állapotba kerül: gáz.

Minden további randin iszik: übergáz!!!

2011. febr. 14. 18:17
 2/27 anonim ***** válasza:
85%

Eeeeeez gáz? Szegény pasi, nem irigylem!

Most miért ne ihatna meg egy sört? Attól még berúgni sem fog. Ha a sört szereti, miért kellene mindenféle üdítőt magába erőltetnie?

Valószínűleg ilyen esetben én meg egy pohár finom bort kérnék.

2011. febr. 14. 18:19
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha nekem rendeli akkor gáz, mert utálom a sört, de mivel csak a második randi tudatom vele, hogy nem kérek, köszönöm, ha magának rendeli, akkor váljon egészségére.

Nincs ezzel semmi baj.

2011. febr. 14. 18:20
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Engem nem zavarna. Miért ne ihatna. Mondjuk az nem mindegy, hogy mennyit!

Üdv!

2011. febr. 14. 18:20
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
ja abban egyetértek, ha a randi végén én kell felkaparjam a földről az nagyon nagyon gáz, s fel sem kaparnám
2011. febr. 14. 18:22
 6/27 anonim ***** válasza:
93%
Az én férjem sörözik sűrűn, a világ legrendesebb embere és nem alkesz! Ez miért lenne gáz? Sokan tévedésben élnek, a legtöbb férfi nem azért issza a sört, hogy berúgjon, vagy megártson, hanem, mert szereti a sör ízét. Ha ennyire zavar, akkor keress antialkoholistákat, akik csak vizet isznak vagy üdítőznek.
2011. febr. 14. 18:22
 7/27 anonim ***** válasza:
80%

A sörrel,pezsgővel,meg a borral nincs gondom.

Ha pálinkát ivott volna,elgondolkodnék.

2011. febr. 14. 18:25
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz.. én nem szeretem a sört, és azokat sem, akik 10 sör alatt képtelenek megállni, de ha egy beszélgetés közben elkortyolgat 1-2 pohárral (és nem száll a fejébe) akkor nincs vele semmi baj. Én azt rühellem, mikor tessék-lássék ásványvizet iszogatnak a párok, mert jajj mit szólna a másik..

Egyébként ebben az esetben én is eliszogatnék egy pohár vörösbort!:)

2011. febr. 14. 18:27
 9/27 anonim ***** válasza:
az én párom ha megyünk valahova sört rendel magának. nem értem ebben mi a gáz? miért rendelne olyan italt amit nem szeret? vagy az a gáz hogy alkoholt iszik? gondolom felnőtt ember ha beültök valahova csak rendeltek valamit.
2011. febr. 14. 18:28
 10/27 anonim ***** válasza:

Hogyan érint? Hát igyon ha azt szereti, de akkor nekem kell vezetni. vagy otthon voltatok? mert ebben az esetben én is innék egy pohárral, ráadásul a barnasört szeretem.

nincs ezzel semmi gond.

a véleményünket kérted ugye? hát szerintem sokkal gázabb volna, ha hazudik, hogy Így úgy nem iszik aztán amikor már lefixálta magát melletted, akkortól fogva meg tintázik rendesen.

2011. febr. 14. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!