30 feletti nők, titeket hogy érintene, ha a pasi a második beszélgetős randin sört kérne?
:)
Gondolom a pasi elmúlt 18.
Egy kellemes beszélgetés közben iszik egy sört: nem gáz.
A beszélgetés végére enyhén spicces állapotba kerül: gáz.
Minden további randin iszik: übergáz!!!
Eeeeeez gáz? Szegény pasi, nem irigylem!
Most miért ne ihatna meg egy sört? Attól még berúgni sem fog. Ha a sört szereti, miért kellene mindenféle üdítőt magába erőltetnie?
Valószínűleg ilyen esetben én meg egy pohár finom bort kérnék.
Ha nekem rendeli akkor gáz, mert utálom a sört, de mivel csak a második randi tudatom vele, hogy nem kérek, köszönöm, ha magának rendeli, akkor váljon egészségére.
Nincs ezzel semmi baj.
Szia!
Engem nem zavarna. Miért ne ihatna. Mondjuk az nem mindegy, hogy mennyit!
Üdv!
A sörrel,pezsgővel,meg a borral nincs gondom.
Ha pálinkát ivott volna,elgondolkodnék.
Nem gáz.. én nem szeretem a sört, és azokat sem, akik 10 sör alatt képtelenek megállni, de ha egy beszélgetés közben elkortyolgat 1-2 pohárral (és nem száll a fejébe) akkor nincs vele semmi baj. Én azt rühellem, mikor tessék-lássék ásványvizet iszogatnak a párok, mert jajj mit szólna a másik..
Egyébként ebben az esetben én is eliszogatnék egy pohár vörösbort!:)
Hogyan érint? Hát igyon ha azt szereti, de akkor nekem kell vezetni. vagy otthon voltatok? mert ebben az esetben én is innék egy pohárral, ráadásul a barnasört szeretem.
nincs ezzel semmi gond.
a véleményünket kérted ugye? hát szerintem sokkal gázabb volna, ha hazudik, hogy Így úgy nem iszik aztán amikor már lefixálta magát melletted, akkortól fogva meg tintázik rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!